Triangle Strategy – Frederica Aesfrost personage en verhaaltrailer

Triangle Strategy – Frederica Aesfrost personage en verhaaltrailer

Square Enix heeft een nieuwe personage- en verhaaltrailer geüpload voor Triangle Strategy. Deze tweede showcase draait om Frederica Aesfrost, de kroonprinses van het Aesfrost-koninkrijk, samen met verschillende andere personages die nauw met haar verbonden zijn.

De trailer is momenteel alleen beschikbaar in het Japans, maar we kunnen waarschijnlijk binnen een paar weken een Engelse versie verwachten, vergelijkbaar met de vorige verhaaltrailer.

video
play-rounded-fill

Over Frederica Aesfrost

Frederica is de dochter van koning Gustadolph van het Aesfrost-koninkrijk. Ondanks haar bloedverwantschap met Gustadolph, is Frederica veel loyaler aan het Glenbrook Kingdom, vanwege haar verloving met Serenoa Wolffort. Wanneer Gustadolph een staatsgreep pleegt op de kroonstad Glenbrook en zich richt op de aangrenzende landen, besluit Frederica met Seronoa en de rest van de partij te vechten om haar geliefde te verdedigen.

Tijdens de demo van Triangle Strategy komt Frederica erg loyaal over tegenover haar opvattingen en degenen van wie ze houdt.

Over Triangle Strategy

Drie landen strijden om de controle over de slinkende bronnen van zout en ijzer

Voer een groep krijgers aan als Serenoa, erfgenaam van Huis Wolffort, in een ingewikkeld complot waarin jouw beslissingen het verschil maken. De belangrijkste keuzes die je maakt, versterken een van de drie overtuigingen – Nut, Moraal, Vrijheid – die samen Serenoa’s wereldbeeld vormen en invloed hebben op hoe het verhaal zich zal ontvouwen. Wanneer ze worden geconfronteerd met echt gewichtige beslissingen, zullen meerdere personages hun mening geven door hun stem uit te brengen op de Scales of Conviction. Op deze momenten kunnen de bondgenoten en beslissingen die je neemt het lot van hele naties en het continent Norzelia zelf bepalen.

Triangle Strategy wordt op 4 maart 2022 gelanceerd voor Nintendo Switch.

Ad