Afterlove EP


Afterlove EP

Afterlove EP vindt plaats in de bruisende stad Jakarta, de hoofdstad van Indonesië, en is een unieke mix van datingsim, ritmespel en verhalend avontuur, waar spelers Rama zullen bewonen, een jonge muzikant wiens vriendin Cinta onlangs is overleden.

Terwijl zijn goede vrienden en bandleden allemaal vastbesloten zijn om hem verder te helpen, kwijnt Rama weg in zijn bestaan, stilstaand bij de beloften die hij aan Cinta heeft gedaan voordat ze konden worden vervuld. Maar er is nog iets dat Rama ervan weerhoudt verder te gaan, en dat is Cinta zelf, wiens stem nu in zijn hoofd leeft. Terwijl hij de stad verkent met Cinta op sleeptouw, zullen Rama’s keuzes en interacties leiden tot een verscheidenheid aan mogelijke verhaallijnen en uiteindelijk tot een aantal verschillende eindes.

Ook met prachtige, manga-getinte kunst van de beroemde artiest Soyatu en een originele soundtrack van de indieband L’alphalpha, brengt Afterlove EP de minder verkende stad Jakarta tot leven en biedt een authentiek en emotioneel verhaal met lichte herspeelbaarheid.

Kenmerken

  • Een emotioneel nieuw verhaal van de maker van Coffee Talk en What Comes After.
  • Een unieke mix van verhalend avontuur, datingsimulator en ritmespel.
  • Meerdere mogelijke eindes en verhaalpaden, gebaseerd op de keuze van de speler in korte en toegankelijke gameplay-segmenten voor dag, nacht en slaap.
  • Onderscheidende kunststijl van de beroemde Indonesische kunstenaar Soyatu (@soyacomu), voornamelijk geïnspireerd door indie-manga.
  • Gevestigd in een levendige en authentieke recreatie van het hedendaagse Jakarta, Indonesië en volledig ontwikkeld door een Indonesisch team.
  • Met een originele soundtrack van de populaire Indonesische band L’alphalpha – exclusief geschreven voor de game.
Ad

Release info - Afterlove EP


Release datum
2050-12-31 00:00:00

Uitgever
Fellow Traveller

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
1

Advies leeftijd
16_provisional

NS Online support

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
english

Genres
music, adventure

Nintendo Switch eShop prijzen - Afterlove EP

N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!