Geannuleerde Pokemon Pinball DS details

Geannuleerde Pokemon Pinball DS details

Wist je dat Gaming succesvol is geweest in het opgraven van nieuwe informatie over het project Pokemon Diamond en Pearl Pinball dat bedoeld was voor de Nintendo DS, maar uiteindelijk werd geschrapt.

Als onderdeel van een intern Nintendo-lek kwamen we in juli 2021 voor het eerst achter de titel. De productie van deze game werd verzorgd door Fuse, hetzelfde bedrijf dat Metroid Prime Pinball heeft gemaakt. Wist je dat Gaming een gesprek had met Matthew Nightingale, een artiest die aan de game werkte, over zijn ervaringen.

video
play-rounded-fill

Fuse heeft een Pokemon Pinball DS-demo gemaakt

Na het afronden van het werk aan de Metroid Prime Pinball-game, ging Fuse verder met het ontwikkelen van een demo voor de aankomende Pokemon Pinball-game. Er waren daar drie tafels: een voor op reis (het platteland), een voor de stad of het dorp en een voor de sportschool. De eerste tafel was ontworpen om op het platteland van Sinnoh te lijken, en de bumpers hadden de vorm van planten, struiken en bomen om dit concept te weerspiegelen. Bovendien was de tijd die je daar speelde symbolisch voor de hoeveelheid tijd die het kostte om van de ene stad naar de andere te gaan.

Naarmate de spelers verder het pad afliepen, verschenen er andere Pokémon op de tafel, zoals Diglett-bumpers en Pikachu die op een boom zat. Om een ​​Pokemon te vangen, moet je hem eerst verdoven door hem met de bal te raken en vervolgens het touchscreen gebruiken om de Pokemon te kiezen en erop te tikken. Het is absoluut noodzakelijk dat u in deze situatie snel handelt; anders zal het zijn kalmte herwinnen en verdwijnen. Er zou een timer zijn die, zodra hij nul bereikte, aangaf dat je in de volgende stad was aangekomen.

De stad had een meer conventioneel gevoel. Het ontwerp had hellingen, lussen en bumpers. Nadat je de Pokemon hebt geselecteerd die je wilt gebruiken in het gevecht tegen de Gym Leader in de derde tabel, ga je het gevecht aan met de Gym Leader.

Gymgevecht gedetailleerd

“De Gym was een tafel met twee uiteinden en je moest je Pokemon tussen de twee flippers houden. Hoe meer ramp shots je voltooide, hoe meer de vaardigheden van je Pokemon werden opgeladen. Zodra je de bal in het slotschot hebt gekregen , zouden de krachten van je Pokemon een verwoestende aanval ontketenen op de Pokemon van de eigenaar van de sportschool, die vastzat tussen zijn flippers aan de bovenkant van de tafel.

Nightingale is van mening dat rommelende ondersteuning en een evolutiesysteem zouden zijn opgenomen als het werk van Fuse na de demofase was doorgegaan.