Astroneer versie 1.24.29.0 patch notes

Astroneer versie 1.24.29.0 patch notes

System Era Softworks heeft versie 1.24.29.0 van Astroneer uitgebracht voor de Nintendo Switch. Het heeft veel opties voor het opnieuw toewijzen van de controller, evenals de mogelijkheid om een ​​muis en toetsenbord te gebruiken. Het heeft ook veel bugfixes.

Versie 1.24.29.0 patch notes

Toegankelijkheid en bediening

Dit heeft lang geduurd, maar we hebben veel moeite gedaan om (eerlijk gezegd…) basiscontrolefuncties op alle platforms te implementeren. Op de console kun je nu een muis en toetsenbord gebruiken, en een VEEL inputs opnieuw toewijzen om je ervaring echt aan te passen. Dit werd vooral gedaan om toegankelijkheidsredenen; als je een speler bent die knoppen moet verplaatsen om van Astroneer te genieten, dan is dit iets voor jou. Het is vermeldenswaard dat je nu verschillende “hold”-acties kunt schakelen om ervoor te zorgen dat je kunt spelen met minder noodzaak om meerdere knoppen voor langere tijd ingedrukt te houden.

Platform per platform is het menu gewijzigd met aparte tabbladen voor toetsenbord-/muis- en controlleropties (verplaatst vanuit het algemene optiemenu waar ze voorheen woonden)

In het tabblad Controller-instellingen van het menu kunnen spelers nu controller-ingangen opnieuw toewijzen.

Ondersteuning voor muis en toetsenbord is ingeschakeld voor Xbox-, PlayStation- en Nintendo Switch-gebruikers.

De mogelijkheid om extra muisknoppen opnieuw toe te wijzen is geïntroduceerd.

Op de controller kunnen spelers nu de virtuele cursor wisselen.

Spelers die een muis of toetsenbord gebruiken, kunnen nu de Camera Orbit-functie omschakelen.

Bovendien kunnen gebruikers, door muis- en toetsenbordfunctionaliteit aan de console toe te voegen, een aantal randapparatuur gebruiken als dat nodig is. We hebben veel hardware op de proef gesteld (dank u, Q/A-team) om ervoor te zorgen dat u veel acties opnieuw kunt toewijzen aan elke muisknop of toetsenbordinvoer. Deze aanpassingen zijn ook getest met behulp van de Xbox Adaptive-controller, die goed zou moeten werken op zowel Xbox als pc. (Opmerking: we hebben niet alles getest, dus als je problemen ondervindt met een bepaalde muis of k/b, laat het ons dan weten!)

Verbeteringen die niet elders worden vermeld

Verbeteringen aan de audio

Als de T1 Oxygenator in de tas van de speler wordt geschoven terwijl hij aanstaat, verdwijnt de muziekloop terwijl hij blijft functioneren.

Verbeteringen aan de camera

De camera zoomt geleidelijker in en uit in beperkte omgevingen, met minder gevallen van snel in- en uitzoomen.

Bij het volgen van de speler reageert de camera nu intelligent op bewegingen op en neer heuvels.

Als je met hoge snelheden reist, verliest de camera de speler niet langer uit het oog.

Aanpassingen aan de algehele melodie

Boorverbeteringen

De hoek van de oefening ten opzichte van de rover wordt nu correct weergegeven in de gebruikersinterface voor het richten van de oefening. Terwijl de boor beweegt om ermee uit te lijnen, verschuift de kantelindicatie op de gebruikersinterface van de boor niet meer.

In plaats van hun snelheid bergafwaarts te verhogen en de boor te overschrijden, houden rovers nu een constant tempo aan tijdens het graven.

Om te voorkomen dat de rover kantelt of grip verliest, is het boren nu beperkt tussen een maximale opwaartse en neerwaartse kanteling.

Als de rover verticaal omhoog of omlaag begint te wijzen, worden oefeningen onmiddellijk gedeactiveerd.

Verbeteringen aan de landingszone

De ervaring van de speler met het omcirkelen van een planeet en het kiezen van landingszones is verbeterd voor betere communicatie en begrip.

Landingszones bevatten nu dynamische afbeeldingen en bakens om het gemakkelijker te maken ze te vinden en te kiezen.

Landingszones hebben nu tooltips die worden weergegeven wanneer je erover beweegt of ze selecteert met je cursor.

Landingszones gebaseerd op door spelers gemaakt terrein Landingspads hebben nu een duidelijke cilindrische vorm, pictogram en label (inclusief het initiële pad).

Er verschijnt een pop-up op gamepads die spelers informeert dat ze een landingszone moeten kiezen met behulp van de virtuele cursor.

Update over resourcebytes

Voor alle bronnen die kunnen worden onderzocht, is de onderzoekstijd gewijzigd in een totaal van 5 minuten, waarbij de bytewaarden dienovereenkomstig zijn bijgewerkt. Samengestelde bronnen hebben nu Byte-waarden en kunnen worden onderzocht in de Onderzoekskamer.

Trofee- en prestatietitels en beschrijvingen zijn gewijzigd met nieuwe Japanse vertalingen.

Er zijn nieuwe artikelen in de winkel aangekomen!

Besturingseenheid Hat Grid Lock Palette Error Code Vizier Nieuw pak Waterpak Nieuwe hoed Gecodeerde klimplanten Nieuwe beperkte tijdbundel – EXO TECH BUNDLE

Vis met een nieuwe emote

Nieuw Biohazard-vizier

Het EXO Salvage Initiative is een non-profitorganisatie die wil helpen

Voor een korte tijd is het EXO Salvage Initiative terug! EXO neemt een groot aantal soorten bergingen die kunnen worden gevonden via exploratie of geproduceerd voordat ze worden vernietigd of versnipperd. Astronauten worden aangespoord om de manier te gebruiken die voor hen het prettigst is en het EXO Request Platform te gebruiken om hun verzamelde export te leveren!

Wanneer bergingsobjecten worden verzonden, zijn ze verschillende hoeveelheden punten waard:

Debris-bundel is 25 punten waard (5 punten per deel)

Scrap Nugget – 50 punten

Puinpakket (Small / T1) – 100 punten

Pubijnpakket (Medium / T2) – 300 punten

Inzendingen die door EXO Dynamics worden geaccepteerd, worden beloond met:

1500 punten – Salvage Throwback Bundle Cosmetics van het voorgaande jaar zijn inbegrepen:

‘Groen worden’ is een kleurenpalet.

Bekabelde hoed

Punten: 4200 – “CO-N3” hoed

Punten: 8000 – “Stopbord”-emote

Punten: 14000 – “Safety Orange”-palet

Tijdens het proces levert EXO essentiële goederen en hulpmiddelen om u te helpen bij uw herstel- of fabricage-inspanningen. Nadat je het hoofdevenement hebt voltooid, ontvang je een reeks willekeurige terugkerende beloningen, waaronder:

Koper-, ijzer-, titanium-, wolfraam-, hydrazine- en jetpacks Klei- en grafietkoper-, ijzer-, titanium-, wolfraam-, hydrazine- en jetpacks

QT-RTG’s EXO-chips nanokoolstoflegering

Bugs

Vanaf versie 1.24.29.0 is het volgende nog steeds een bekend probleem:

[AS-17329] Wanneer de Glacio- en Atrox Snail-speurtochten worden uitgevoerd, kunnen spelers prestatieproblemen ondervinden in multiplayer. Spelers kunnen de taken in single player voltooien om Bestefar en Enoki als een tijdelijke oplossing te krijgen, waarna de multiplayer-prestaties weer normaal moeten worden.

Vanaf versie 1.24.29.0 zijn de volgende bugs verholpen:

Algemeen/Divers.\s[AS-17298] Als aan de vereisten is voldaan, zou de cosmetica nu correct moeten worden ontgrendeld voor Switch-gebruikers. Opmerking: de voortgang is niet correct bewaard. Het is nu echter te wijten aan het feit dat deze reparatie niet met terugwerkende kracht zal zijn, gebruikers zullen de processen moeten herhalen om hun cosmetica te ontgrendelen.

[AS-7908] Zelfs na het plaatsen van het geometrische drieluik moet de Sylva gateway-engine zijn vrije zuurstof behouden.

[AS-16918] Probleem opgelost met automatische armen waardoor ze vast kwamen te zitten als de gleuf waarin ze probeerden een item te deponeren al bezet was.

[AS-16975] Het zou aanzienlijk minder gebruikelijk moeten zijn dat spelers op een natuurlijke landingszone komen zonder terrein eronder.

[AS-17387] Op Switch is een instelling gerepareerd waardoor spelers mogelijk eerder hun opslaglimiet hebben overschreden dan zou moeten.

[AS-6223] Camerabotsing is toegevoegd aan onopgeloste EXO Dynamics Research Aid-boxen.

Visueel/VFX

[AS-6361] Nadat ik naar een andere planeet was gegaan, waren de stroomaanduidingen op de Medium Battery niet goed uitgelijnd, wat uiteindelijk werd opgelost [AS-7685]. [AS-16673] Er is een probleem opgelost waarbij het begin van een verbindingslijn niet zichtbaar verbinding maakte met platforms. Wanneer een speler het bereik van een spewflower verlaat, zou de giftige wolk nu geleidelijk moeten vervagen in plaats van in één keer te verdampen [AS-8424]. Bij het dragen van de pakken Bio, Retro, Control, Frame en Wanderer zweefde de rugzak iets te ver achter het lichaam, dat vast zat.

Invoer

[AS-8851] Op controllers is een probleem opgelost waarbij het snel openen en sluiten van het menu door de menuknop ingedrukt te houden.

[AS-9092] Het zou niet langer mogelijk moeten zijn voor spelers om de besturing aan de Windows-toets te koppelen.

[AS-17274] De pop-up VERBINDING VERLOREN kan nu worden genavigeerd met de linker joystick op de switch.

[AS-17204] Wanneer u de besturing opnieuw koppelt aan Right Alt, zou het menu nu de relevante toets moeten weergeven.

[AS-17205] Wanneer u de besturing opnieuw koppelt aan Left Ctrl, zou het menu nu de relevante toets moeten weergeven.

UI

[AS-17044] Een fout verholpen waarbij de eerste missie “Planetfall” geen baken had voor beschikbare beloningen in het missielogboek op het eerste landingsplatform.

[AS-17206] Het hologram van de Trade Platform-catalogus heeft nu een botsing, dus het zou mouseover moeten detecteren.

[AS-17418] Astropedia-artikelen zijn bijgewerkt om het juiste Japanse lettertype [AS-17388] te gebruiken. Er is een probleem opgelost waarbij de zin ‘Ontgrendeld door’ in het aanpassingsmenu ten onrechte naar prestaties verwees terwijl ze op andere manieren konden worden ontgrendeld.

[AS-4968] Op Steam heb ik het Astroneer-bureaubladpictogram bijgewerkt om een ​​eerdere versie te vervangen. Om deze update te kunnen zien, moeten spelers mogelijk hun bestaande snelkoppeling/pictogram verwijderen en een nieuwe maken.

[AS-7359] Probleem opgelost waarbij tekst in sommige talen buiten de grenzen van het pop-upvenster Controller losgekoppeld werd.

[AS-7773] Bij het hernoemen van een save op PS4 is een probleem opgelost; placeholder-tekst zou nu moeten worden verwijderd zodra spelers nieuwe tekst beginnen in te voeren [AS-8185]. Wanneer je deelneemt aan een game met behulp van de Play Together UI op PS4, stroomde de instructietekst uit de doos in verschillende talen.

[AS-14672] Het benodigde item wordt nu “Medium Resource Canister” genoemd in de “Stuffed Storage”-quest.

[AS-17146] Ontgrendeld door tekst is toegevoegd aan het Switch-aanpassingsmenu voor het BNTY-HNTR-vizier en het Power Suited-palet [AS-8593]. Op de schuifregelaars Helderheid en FOV Bias is -0 niet langer een optie [AS-17141]. [AS-17203] De pitten onder de Astropedia-pagina’s bijgewerkt om een ​​blauwtint te gebruiken die consistent is met de rest van het spel [AS-17203] Een storing in Astropedia onder Hulpbronnen verholpen waarbij de planeten genoemd voor stikstof zich buiten de doos in het Japans uitstrekten [ AS-17203]

Multiplayer

[AS-17197] Klanten van het Xenobiology Lab [AS-14454] konden geen contact maken met een verpakt item dat in de gleuf van de oxygenator was geplaatst. Als de tas of het terreingereedschap van een speler vol is, mogen ze niet langer dingen uit de rugzak of het terreingereedschap van een andere speler ruilen.

Audio

[AS-17022] Wanneer het gevaar is opgegraven, zou de spewflower-audio nu moeten stoppen met spelen.

[AS-17290] Probleem opgelost waardoor audio niet correct werd afgespeeld tijdens de Dance: Emote van Shakefield

De Astroneer-update kan nu worden gedownload.