Chocobo GP – Komende veranderingen en verbeteringen

Chocobo GP – Komende veranderingen en verbeteringen

Chocobo GP-producent Hironori Okayama heeft in een lange brief aan fans de tweaks en verbeteringen beschreven die naar de Nintendo Switch-racer komen.

Eerst en vooral is het team zich bewust van een aantal kritieke fouten die “zo snel als mogelijk” zullen worden verholpen. Square Enix heeft ook het Prize Level-systeem gewijzigd om het levelen eenvoudiger te maken en de criteria voor het bereiken van level 100 verlaagd. “We zullen het basisspelmechanisme updaten om een ​​eerlijke en evenwichtige competitieve omgeving te bieden en het plezier te vergroten”, zei Okayama.

Chocobo GP aanstaande wijzigingen

Aan al onze spelers,

Mijn excuses voor eventuele problemen veroorzaakt door problemen in de competitieve modi van het spel en ons gebrek aan voorafgaande informatie.

Het ontwikkelteam heeft de handen ineen geslagen om alle problemen zo snel mogelijk op te lossen.

We hebben ook veel verschillende perspectieven gehoord over hoe verdere DLC moet worden geïntroduceerd. We nemen je input serieus en zullen al onze middelen inzetten om ervoor te zorgen dat toekomstige upgrades alle fans die de game hebben gekocht tevreden stellen.

De eerste aanpassing die we hebben gemaakt, was om het eenvoudiger te maken om je niveau in Chocobo GP-ode te verbeteren door het prijsniveau-systeem te wijzigen.

We hebben ook de algemene criteria versoepeld, waardoor het eenvoudiger is om met name level 100 te bereiken. We hopen dat gamers gebruik maken van deze mogelijkheid om Cloud of nieuwe auto’s te krijgen.

We hebben de metagame ook aangepast met onze nieuwe ontwerpfilosofie, waardoor het voor spelers eenvoudiger is om nieuwe personages te krijgen na aankoop van de winkeleditie van de game.

Om nog een stap verder te gaan, bieden we nu cosmetische goederen aan, zoals outfits die niet door de game zijn beïnvloed, als prijzen op hoog niveau voor de Prize Pass of dingen die te koop zijn in de Mythril Shop.

We staan ​​open voor verdere aanpassingen aan het spel, en we zullen alle input in overweging blijven nemen terwijl we eraan werken om het in de toekomst nog verder te verbeteren.

We denken er ook aan om enkele beperkingen van de Lite-editie te verminderen om het voor omroepen eenvoudiger te maken om evenementen te organiseren, dus houd ons in de gaten voor meer informatie.

Square Enix’s Hironori Okayama

Dit zijn de meest voorkomende defecten die zijn gemeld:

  • Aankoopgerelateerde fouten veroorzaakt door wijzigingen in de programmaversie.
  • Een probleem met het matchen dat voorkomt dat bepaalde spelers de gereed-status binnengaan en deelnemen aan een race.
  • Een probleem waarbij de starttijd van de race niet klopt.
  • Races die niet goed eindigen, zoals het resultatenscherm dat verschijnt voordat het vooraf bepaalde aantal ronden is afgelegd, enzovoort.

We werken momenteel aan het oplossen van deze problemen.

We willen graag zo snel mogelijk een update aanbieden om deze problemen op te lossen, dus houd ons in de gaten voor meer informatie.

We erkennen dat sommige spelers de Chocobo GP-modus niet effectief kunnen spelen, en we hebben de volgende maatregelen genomen om dit te verhelpen:

Verzachting van de scorebereiken die nodig zijn om je prijsniveau te verhogen – deze versoepeling is van toepassing op alle toekomstige niveaus die boven het huidige niveau van de speler worden bereikt. Er zullen momenten zijn waarop het niveau van een speler snel wordt verhoogd.

Klanten die naar bovengenoemd probleem hebben geïnformeerd, zullen individueel worden gecontacteerd.

Seizoenen

In-game seizoenen zullen in de toekomst ongeveer elke twee maanden variëren, en updates zullen worden uitgegeven als het seizoen verandert.

Hier volgt een lijst met de belangrijkste onderwerpen die in deze updates aan de orde komen.

1. Toevoeging van nieuwe karakters

Naast de 24 personages die exclusief toegankelijk zijn met de winkeleditie van de game, worden er voor elk seizoen nog twee personages geïntroduceerd.

In seizoen één zijn de volgende twee personages beschikbaar:

Squall: spelers die de winkelversie van de game kopen, kunnen Squall verwerven met Gil verdiend in de Chocobo GP-modus en dagelijkse/wekelijkse taken.

Naarmate de seizoenen verstrijken, zullen er meer producten aan de Gil Shop worden toegevoegd.

Cloud: kan worden verdiend door uw prijsniveau te verhogen naar 60 als u de winkelversie van de game en een prijzenpas bezit.

Als je het prijsniveau verhoogt, ontgrendel je goederen in beperkte oplage voor dat seizoen, die bij elk nieuw seizoen worden vervangen.

*We denken er ook over om deze goederen in de toekomst in een andere vorm toegankelijk te maken, zodat mensen die later zijn begonnen met spelen niet worden buitengesloten.

2. Nieuwe nummers

We willen extra nummers aan de game toevoegen die toegankelijk zijn voor alle spelers, ongeacht of ze de Lite- of de retaileditie hebben.

In seizoen twee wordt extra muziek toegevoegd.

*De mate waarin een speler de nieuwe tracks mag gebruiken, wordt bepaald door de technische beperkingen van de versie van de game die ze spelen (lite- of retaileditie).

3. Nieuwe Mythril-outfits en -artikelen zijn nu te koop.

Extra Chocobo-outfits en andere dingen zijn beschikbaar in de Mythril Shop voor seizoen één.

Gedurende het seizoen worden er nieuwe toevoegingen aan de line-up gedaan, waaronder nieuwe achtergrondmuziek en seizoensexclusieve kostuums.

*Mythril kan worden verkregen als een inlogbonus of direct in seizoen één worden gekocht, maar vanaf seizoen twee is het ook beschikbaar als een prijsniveau-beloning.

4. Verbeteringen aan de werking en balans van het spel

We zullen de belangrijkste spelmechanismen in de toekomst blijven updaten om een ​​eerlijke en evenwichtige competitieve omgeving te bieden en tegelijkertijd het plezier te verbeteren.

*Alle fouten die nu moeten worden verholpen, hoeven niet te wachten tot de start van het volgende seizoen.