Gravity Circuit 1.1.0-patch: Boss Rush, Armor Paints en meer

Gravity Circuit 1.1.0-patch: Boss Rush, Armor Paints en meer

Samenvatting:

De 1.1.0-patch voor Gravity Circuit op de Switch introduceert een reeks opwindende updates, waaronder de langverwachte Boss Rush-modus, aanpasbare pantserverven en een groot aantal verbeteringen aan de levenskwaliteit. Duik in dit uitgebreide artikel en ontdek alle details en verbeteringen die je te wachten staan ​​in deze nieuwste Gravity Circuit-update.


De betekenis van de 1.1.0-patch

De release van de 1.1.0-patch voor Gravity Circuit op de Nintendo Switch markeert een belangrijke mijlpaal voor fans van deze actievolle platformgame. Deze update brengt de Switch-versie up-to-date met de versies die beschikbaar zijn op andere spelsystemen en biedt spelers op dit platform een ​​verrijkte spelervaring.

Nieuwe functies

Boss Rush-modus

Het Guardian Corps-hoofdkwartier van Gravity Circuit beschikt nu over de Combat Memory Bank, een computer waarmee spelers op hun gemak een van de uitdagende bazen van het spel opnieuw kunnen bezoeken. Of je nu je vaardigheden aanscherpt of nieuwe records wilt vestigen, de Boss Rush-modus is jouw bestemming voor spannende gevechten.

Aanpassing van pantserverf

Prim, een schilder-NPC gevestigd in het hoofdkwartier van het Guardian Corps, introduceert verwisselbare pantserverven, waardoor spelers de mogelijkheid krijgen om het uiterlijk van hun personage aan te passen. Elke pantserverf geeft unieke vaardigheden en effecten, waardoor een persoonlijke game-ervaring mogelijk wordt. Prim zal je begeleiden bij het ontgrendelen van deze verf in haar winkel, waardoor je aanpassingsmogelijkheden worden uitgebreid.

Verbetering van levenskwaliteit

De update introduceert een speciale knop waarmee je snel uitrustingen kunt wisselen, waardoor je gameplay wordt gestroomlijnd. Lege uitrustingsslots worden automatisch overgeslagen wanneer je deze knop gebruikt, zodat je je moeiteloos kunt concentreren op je favoriete uitrustingen.

Schuifknop

Er is een speciale schuifknop toegevoegd om de mobiliteit te verbeteren. Hoewel de traditionele methode van glijden met omlaag en springen nog steeds functioneert, biedt deze knop een handig alternatief voor spelers die dit wellicht prettiger vinden.

Hookshot verticaal richten

Voor nauwkeurige platformactie vergrendelt een speciale knop het doel van de hookshot uitsluitend in opwaartse verticale richtingen. Deze functie helpt spelers bij het navigeren door uitdagende gebieden waar de nauwkeurigheid van de hookshot cruciaal is.

Muisbesturing in kaart brengen

PC-spelers zullen de mogelijkheid waarderen om naast de toetsenbordtoetsen ook muisknoppen toe te wijzen, waardoor er meer aanpassingsmogelijkheden voor de bediening zijn voor een soepelere game-ervaring.

Effecttimer schakelen

In het systeemoptiemenu van de game kun je nu een extra instelling wijzigen die beelden op het scherm weergeeft voor specifieke effectduur, waardoor onduidelijkheid wordt verminderd. Deze handige functie is standaard ingeschakeld, maar kan op elk gewenst moment worden uitgeschakeld, afhankelijk van uw voorkeuren.

Aanpassingen van de Burst-techniek

De Burst-technieken van Gravity Circuit ondergaan opmerkelijke veranderingen:

– Cycle Kick: de winkelprijs in de game is verlaagd van 2000 naar 1500, waardoor deze toegankelijker is geworden.

– Surface Render: de winkelprijs in de game is ook verlaagd naar 1500, waardoor het een waardevolle keuze is.

– Gravity Freeze: het getroffen gebied is vergroot, vergezeld van een lichte schadeboost.

– Doordringende boor: het kettinggedeelte beschadigt nu ook vijanden, waardoor de effectiviteit wordt vergroot.

– Flying Strike: een probleem in de Speedrun-modus is opgelost, waardoor spelers niet per ongeluk de verwerving van deze techniek kunnen overslaan.

Gameplayverbeteringen

Er zijn verschillende gameplayverbeteringen aangebracht:

Pass-Through-platforms

Kai kan nu sneller sprinten door de run-knop ingedrukt te houden (of door het omgekeerde run-knopgedrag ingeschakeld) wanneer hij door pass-through-platforms valt. Deze verandering verbetert de manoeuvreerbaarheid tijdens platformsecties.

Sprintspringen terwijl je muren knuffelt

Voorheen, toen Kai een muur omhelsde terwijl hij aan de grond stond, kon sprintsnelheid niet worden bereikt tijdens het springen. Dit probleem is opgelost, waardoor de overgang tussen sprinten en springen soepeler verloopt.

Hopkick-verbetering

Kai’s hopkick (omhoog+aanval terwijl hij aan de grond staat) is versneld op basis van feedback van spelers, waardoor snellere en effectievere gevechtsmanoeuvres mogelijk zijn.

Telefragging-monteur

Om te voorkomen dat spelers per ongeluk binnen vijanden respawnen, voert Kai nu een Emergency Warp uit naar de laatste veilige grond nadat hij is getroffen door gevaren zoals lava, stekels of verpletterende obstakels.

Datachips

De onderzoekskosten voor datachips van het NPC-type zijn verlaagd van 150 naar 100, waardoor ze toegankelijker worden voor spelers.

Fasewijzigingen

De fasen van Gravity Circuit hebben verschillende aanpassingen ondergaan voor een verbeterde game-ervaring:

– Snelweg: een probleem waardoor spelers fasecontrolepunten met specifieke acties kunnen overslaan, is opgelost.

– Ertsmijnen: aan een bepaald gebied zijn de juiste cameratriggers toegevoegd, waardoor een vloeiende overgang wordt gegarandeerd.

– Guardian Corps HQ (Visuals): Een extra bord geeft nu de locatie van de trainingsfaciliteiten aan.

– Guardian Corps HQ (ontwerp): Er zijn extra platforms toegevoegd om de toegang tot de trainingsruimte te vergemakkelijken.

– Guardian Corps HQ (Training Room): Als je Dave, de Training Dummy, raakt, wordt de deur van de Training Room tijdelijk onbruikbaar om onbedoelde uitgangen tijdens combo’s te voorkomen.

– Guardian Corps HQ (NPC’s): NPC’s Prim en Shock zijn van plaats gewisseld, met kleine dialoogaanpassingen om aan te sluiten bij deze veranderingen.

– Laatste fase: Er zijn extra respawn-punten toegevoegd in een specifieke sectie om de gameplay-flow te verbeteren.

Lokalisatie

Er zijn lokalisatieverbeteringen aangebracht voor een soepelere game-ervaring:

– Chinees: een scène met omgekeerd sprekende karakters en onvertaalde woorden is gecorrigeerd.

– Engels: een kleine typefout in Pat’s dialoog is opgelost.

Speedrun-modus

Voor speedrun-enthousiastelingen is de in-game timer nu standaard ingeschakeld bij het starten van de game, op voorwaarde dat de Speedrun-modus ontgrendeld is. Deze handige instelling zorgt ervoor dat speedrunners in actie kunnen komen zonder telkens de functie te hoeven in- en uitschakelen.

Conclusie

Kortom: de release van de 1.1.0-patch voor Gravity Circuit op de Nintendo Switch is een gedenkwaardige gebeurtenis voor fans van deze opwindende platformgame. Deze update brengt de Switch-versie niet alleen op één lijn met andere spelsystemen, maar introduceert ook een groot aantal spannende nieuwe functies en levenskwaliteitsverbeteringen die de algehele spelervaring verbeteren.

De toevoeging van de Boss Rush-modus biedt spelers een spannende uitdaging terwijl ze het opnemen tegen formidabele bazen, wat een kans biedt om hun vaardigheden aan te scherpen en nieuwe records te vestigen. Aanpasbare pantserverven geïntroduceerd door Prim zorgen voor unieke karakteraanpassingen, elk met zijn eigen set vaardigheden en effecten, waardoor een persoonlijk tintje aan de gameplay wordt toegevoegd.

Over het geheel genomen brengt de 1.1.0-patch voor Gravity Circuit op de Nintendo Switch de game niet alleen op één lijn met andere platforms, maar levert hij ook een schat aan nieuwe inhoud en verbeteringen, waardoor het een onmisbare update is voor zowel nieuwe als bestaande spelers. Gravity Circuit blijft zich ontwikkelen en biedt een nog boeiendere en plezierigere game-ervaring.

Veelgestelde vragen
 • 1. Hoe krijg ik toegang tot de Boss Rush-modus in Gravity Circuit?
  • Om toegang te krijgen tot de Boss Rush-modus, ga je naar het Guardian Corps-hoofdkwartier en gebruik je de Combat Memory Bank, waar je op je gemak een van de bazen van het spel kunt uitdagen.
 • 2. Welke voordelen bieden de verwisselbare pantserverven in Gravity Circuit?
  • Verwisselbare pantserverven, geïntroduceerd door Prim in het hoofdkwartier van Guardian Corps, bieden unieke vaardigheden en effecten, waardoor je het uiterlijk en de gameplay-ervaring van je personage kunt aanpassen.
 • 3. Hoe kan ik snel uitrustingen wisselen in Gravity Circuit?
  • Gravity Circuit biedt nu een speciale knop voor het wisselen van uitrusting. Druk tijdens het spelen eenvoudigweg op de aangewezen knop om efficiënt tussen uitrustingen te schakelen.
 • 4. Wat is de betekenis van de toevoeging van de schuifknop in Gravity Circuit?
  • De schuifknop biedt een alternatieve methode voor het uitvoeren van dia’s in het spel, waardoor de mobiliteit wordt vergroot voor spelers die dit besturingsschema wellicht comfortabeler vinden.
 • 5. Hoe kan ik de beelden op het scherm inschakelen voor effectduur in Gravity Circuit?
  • In het menu met systeemopties van de game kun je de Effect Timer-instelling wijzigen om beelden op het scherm weer te geven voor specifieke effectduur, waardoor dubbelzinnigheid tijdens het spelen wordt verminderd.