Koei Tecmo – Monster Rancher’s 25 jarig jubileum, projecten gehint

Koei Tecmo – Monster Rancher’s 25 jarig jubileum, projecten gehint

In 1997 debuteerde de Monster Rancher-serie in Japan als Monster Farm dankzij Koei Tecmo – dus het werd net 24 jaar oud.

Hoewel het de afgelopen jaren relatief rustig was voor Monster Rancher-fans, lijkt het erop dat Koei Tecmo nu voorbereidingen treft voor het grote 25-jarig jubileum van de franchise!

Koei Tecmo’s officiële Monster Farm Japanse Twitter kondigde aan dat er nu verschillende projecten in de maak zijn om het 25-jarig jubileum van de serie volgend jaar te vieren. Hoewel het bedrijf geen informatie heeft gedeeld over wat deze projecten zullen zijn, heeft het fans gevraagd om in de gaten te houden voor meer nieuws in de toekomst.

De aankondiging van Koei Tecmo vrij vertaald;

Monster Farm was released on July 24, 1997. The Monster Farm series will finally enter its 25th year. In the next year, various projects will start for the 25th anniversary. Pay attention!

Tot op heden heeft Koei Tecmo verbeterde poorten van Monster Farm en Monster Farm 2 uitgebracht op Nintendo Switch in Japan. Er zijn tot op heden echter geen plannen voor Engelse lokalisaties van deze verbeterde poorten.

Over Monster Rancher

Het uitgangspunt van Monster Rancher is eenvoudig. Stel je voor dat oude Barcode Battler-speelgoed samengevoegd met een Tamagotchi, behalve dat Monster Rancher in plaats van barcodes uit te knippen en op te slaan om monsters te genereren, een klein segment van een cd leest en de gegevens gebruikt om een ​​vechtend monster te genereren.

Sommige cd’s leveren gigantische golems of draken op, terwijl andere je verlamde kleine oogwezens en andere niet zo indrukwekkende beesten geven. Nadat je een monster hebt gemaakt, moet je het trainen om in de ring te vechten. Jij bestuurt elk aspect van de training van het monster, van dieet tot welke statistieken het zal proberen te verhogen. Monsters kunnen worden ingevroren voor later gebruik, of zelfs worden gecombineerd met andere monsters om hybride beesten met meerdere krachten te vormen.

Het doel van het spel is om de grootste monsterkweker te worden die er is, en er zijn ranglijsten en andere statistieken die je een idee geven van hoe goed je het doet.

Het grootste deel van Monster Rancher is menugebaseerd, met uitzondering van de gevechten zelf. Er zijn twee verschillende opties om te vechten, elk met zijn eigen voordelen. Beginnende spelers zullen het monster helemaal alleen willen laten vechten, zonder input van de speler. Dit maakt het spel meer op statistieken gebaseerd, met een flinke dosis geluk erop. Als je ervoor kiest om het monster te besturen, kan vechten erg moeilijk zijn, maar het is ook mogelijk om gevechten te winnen tegen monsters van hogere klasse, als je er goed in wordt.

Ad