Mighty Fight Federation komt in 2020

Mighty Fight Federation komt in 2020

Komi Games kondigde aan dat multiplayer arena vechtgame Mighty Fight Federation in het tweede kwartaal van 2020 naar Nintendo Switch komt.

video

Over Mighty Fight Federation

Mighty Fight Federation is een arena-vechter voor meerdere spelers met een focus op het fundament van vechtgames. Slag je vijanden in muren, lanceer ze in de lucht en volg met snelle, hoogvliegende aanvallen.

Kies uit 11 vechters, elk met unieke speelstijlen en diepe combinatiemogelijkheden.

Het verhaal van Mighty Fight Federation

In de uitgestrekte ruimte van de ruimte ligt een wezen met ongelooflijke kosmische kracht dat alleen bekend staat als Hyperion. Gebruikmakend van het vermogen om de realiteit naar zijn wil te buigen, heeft hij de hypest krijgers uit het hele multiversum verzameld. Zijn doel? Om ze tegenover elkaar te zetten in het meest opwindende pay-per-view-evenement van het universum: de Mighty Fight Federation!

Gameplay

Mighty Fight Federation is een erfenis voor klassieke 3D-arena vechters, maar met een focus op vechtspel fundamentals. Kies uit een selectie van personages met verschillende en diepe combo-mogelijkheden. Gebruik de Hype-mechanica van de game om zone-zones te ontwijken, te ontwijken, te counteren en te spelen met je tegenstanders. Mighty Fight Federation combineert het oude met het nieuwe in een frisse, competitieve draai aan het feestvechtersgenre.

Hype Energy – Het omgaan met en ontvangen van schade bouwt Hype Energy op. Deze bron op twee niveaus kan worden besteed aan Breakers, Hype Cancels of het activeren van Hype Factor.

Breakers – Van hitstun of knock-back, je kunt een reep Hype Energy aan een Breaker besteden om de combo van je tegenstander onmiddellijk om te keren en ze in een knock-back-staat te brengen. Time het precies goed en je krijgt een gratis Red Breaker.

Hype annuleert – Tijdens een aanval kun je één balk besteden aan Hype Annuleren. Hiermee kun je combo’s maken van bewegingen die anders niet zouden worden gekoppeld of ontsnappen aan gevaarlijke situaties.

Hype Factor – Besteed beide staven Hype Energy om de Hype Factor te activeren. In deze modus bouw je geen Hype, maar gedurende een korte tijd zullen je schade-output en snelheid worden verhoogd en zul je langzaam aan verloren gezondheid terugkrijgen.

Hype-aanvallen – Eén keer per wedstrijd, op elk moment, kun je een verwoestende Hype-aanval weggooien. Gebruik deze om een ​​tegenstander te straffen die zichzelf in een precaire positie heeft gebracht. Elk personage heeft een andere Hype-aanval met verschillende gebruiksscenario’s.

Belangrijkste kenmerken

  • Multiplayer Mayhem – Vecht met maximaal vier spelers lokaal en online.
  • Speel zelf – Ontdek de waarheid achter de plannen van Hyperion in de Verhaalmodus, ervaar “what if” -uitgangen in de Arcademodus en leer goed met karakterspecifieke tutorials en de Trainingsmodus.
  • Kies je personage – kies uit een selectie van 11 bizarre personages met unieke speelstijlen. Plaats valstrikken, gooi explosieve projectielen en laad in met rush-down combo’s. Vind de stijl die past bij de manier waarop je speelt
  • Vecht of vlucht – Bouw energie om te besteden aan combo-brekers of besteed het allemaal aan een Hype Factor-activering die het tij van de strijd kan keren. De juiste keuze kan het verschil maken.
  • The Hypest Soundtrack – Een geweldige soundtrack met muziek van Tee Lopes (Sonic Mania), James Landino (RWBY, No Straight Roads), Vince DiCola (Rocky IV, Transformers) en Manami Matsumae (Mega Man, Shovel Knight).
Ad