Nine Sols gepland voor Nintendo Switch

Nine Sols gepland voor Nintendo Switch

Het bedrijf achter Detention, Red Candle Games, lanceerde een nieuwe crowdfunding-campagne voor Nine Sols. Het doel voor fondsenwerving van het project van $ 105.900 is al bereikt en het is gepland voor release op Nintendo Switch.

Wat platforms betreft, zei Red Candle Games dat de game zou worden uitgebracht op “zowel de Nintendo- als de Sony-consoles”. Het porten zal echter pas beginnen als de ontwikkeling van de game zijn voltooiing nadert, en “omdat de ontwikkeling van Nine Sols zich tussen consolegeneraties bevindt, is het op dit moment onmogelijk om een ​​volledige lijst van ondersteunde systemen te presenteren”, aldus de persbericht. De crew heeft echter al een Nintendo Switch-devkit.

video
play-rounded-fill

Over Nine Sols

Nine Sols is een “2D-actieplatformgame met felle op afbuiging gerichte gevechten, boeiende verhaallijn en een unieke Taopunk-achtergrond”, aldus de beschrijving van de game. Het onderstaande overzicht bevat meer informatie.

De gameplay in Nine Sols bestaat uit snelle 2D-actie en verkenning met behulp van traditionele platformconcepten. Het bedrijf concentreerde zich ook op het creëren van een meeslepend, met de hand getekend universum met een nieuwe Aziatische fantasieachtergrond, levendige personages en een meeslepend plot, gezien onze geschiedenis in het leveren van verhalende games.

Verhaal

“Verenigen met de Tao…”

Al millennia lang is New Kunlun, het laatste toevluchtsoord van de Solarianen, stil geweest. De oude goden hebben de mensheid een beloofde plaats toevertrouwd in dit immense rijk, dat permanent wordt bewaard door een systeem van heilige ceremonies. Desondanks zijn de meeste mensen zich niet bewust van de feiten van de wereld. Wanneer Yi, een lang vergeten held uit het verleden, opnieuw wordt gewekt door een mensenkind, verandert alles.

Tijdens het spel vergezel je Yi op zijn wraakzuchtige reis tegen de 9 Sols, de angstaanjagende heersers van het verlaten rijk, en vernietig je alle obstakels op je pad met gevechten in Sekiro-lite-stijl. Ontdek de geheimen van een oude buitenaardse soort terwijl je meer te weten komt over het lot van de mensheid in een duister fantasierijk waar elke route vol gevaren is.

Gevechtsmechanica

We hebben de afgelopen twee jaar veel tijd en werk geïnvesteerd in het testen en aanpassen van onze primaire gevechtsmechanismen. Als het gaat om het creëren van een leuk, fantasierijk en gebruiksvriendelijk vechtsysteem, moeten de besturing niet alleen vloeiend en responsief zijn, maar er zijn nog een hele reeks andere factoren waarmee u rekening moet houden.

Als gevolg hiervan hebben we onze aanvallen gericht op gevechten van dichtbij en het gebruik van afbuigings- en aanvalsaanvallen. De conventionele zijwaarts scrollende actieknoppen zijn daarentegen niet veranderd, dus je kunt nog steeds sprinten, dubbelspringen en muursprongen/klimmen op dezelfde manier als altijd.

Verplaatsset

Yi’s krachtigste vaardigheid is Deflection. Door de aanval van een tegenstander af te weren, kun je energie (Chi) absorberen en verzamelen, die je vervolgens kunt gebruiken om een ​​spectaculaire aanvalsaanval uit te voeren. Je kunt met een simpele druk op de knop aan allerlei levensbedreigende scenario’s ontsnappen, op voorwaarde dat je snelle reflexen en exacte timing hebt.

Nadat je de aanval van een tegenstander met succes hebt afgeweerd, kun je de schade op vijandelijke doelen ongedaan maken of “afbuigen” door een met Chi gevulde talisman die bekend staat als een “Foo-charme” op het lichaam van een tegenstander te plaatsen tijdens een aanvalsaanval en deze op te blazen met een spreuk.

Slash Attack, Dash en Double Jump – De game bevat de typische actieplatformbesturing, dus voel je vrij om ze in gevechten door elkaar te halen.

Boog — Om extra variatie aan de kerngevechtslus te bieden, wordt een langeafstandswapen aan het arsenaal toegevoegd. Yi’s Godly Bow is een sterk wapen dat in alle gevechtsomstandigheden kan worden gebruikt.

Bazen en vijanden

Monsters zijn bedoeld om het vermogen van een speler om op het juiste moment de juiste zet te doen, op de proef te stellen. Hoewel het soms een uitdaging kan zijn, kan de ervaring zowel bevredigend als lonend zijn als spelers bekend zijn met de bovengenoemde tools en het primaire ritme van de game begrijpen.

Bereid je voor op een horde meedogenloze oude bewakers en gemene beesten. Om deze levensgrote figuren te vernietigen, moet je geduld hebben, elk instrument in je inventaris gebruiken en het combineren met Yi’s Goddelijke Boog.

Je laatste test zijn de 9 Sols of New Kunlun. Elke baas heeft zijn of haar eigen persoonlijkheid en vechtstijl, en het is aan jou om erachter te komen hoe je ze het beste kunt verslaan.

Een Taopunk-universum

Van de met de hand getekende landschappen en sprite-animaties tot de componenten van de wereld en verhalende bogen, bijna elk aspect van de game heeft verschillende versies gekend. We hadden een duidelijk doel voor ogen: taoïsme combineren met cyberpunk, sci-fi-thema’s versmelten met oosterse legendes, maar het echte proces was moeilijk. De nieuwe Kunlun, onze weergave van een Taopunk-universum, is het resultaat van deze uitdaging.

De verschillende secties van New Kunlun zijn voornamelijk met elkaar verbonden, maar elke zone heeft zijn unieke architecturale stijl en sfeer. Ontdek verborgen mysteries en rijkdommen terwijl je je platformvaardigheden op de proef stelt.

De Bewoners

Om te ruilen, upgrades te verwerven en nieuwe vaardigheden te verwerven, moet je met NPC’s praten en met hen in contact treden. Het is van cruciaal belang om alle beschikbare hulp in deze desolate omgeving aan te grijpen. Meer achtergrondverhalen en overleveringen worden ontdekt via gesprekken met deze kleurrijke mensen.

Kunstwerk met de hand gemaakt

Nine Sols combineert op manga geïnspireerde sequenties met zorgvuldig handgemaakte anime-achtige landschappen en op sprite gebaseerde animaties. Elk frame is nauwgezet met de hand getekend op een klassieke manier, en we hebben ons uiterste best gedaan om de meest aantrekkelijke vloeiende animaties mogelijk te maken.

Upgrades en aankopen

Meridian-talenten en -vaardigheden – Door ervaring op te doen en naar een hoger niveau te tillen, kan Yi permanente upgrades krijgen en nieuwe vaardigheden leren. Deze verbeteringen kunnen de game transformeren, dus kies zorgvuldig.

Jade en passieve krachten — Wanneer Yi is uitgerust met jade, krijgt hij verschillende passieve vaardigheden. Deze passieve vaardigheden kunnen in verschillende scenario’s nuttig zijn. Het gebruik van de kracht van jade in je gevechten kan je zowel strategische voordelen als andere voordelen opleveren.

Koop en modificatie – Jin, een zeldzaam metaal dat nodig is voor Solarische technologie, kan worden gebruikt om items in het spel te kopen en aan te passen. Jin wordt ook gebruikt om uitrustingsverbeteringen te krijgen, zoals het verbeteren van Yi’s boog en munitie.

Geluidseffecten

Negen Sols zullen een duidelijk geluid hebben dat geen afbreuk doet aan de onderdompeling. We willen traditionele Oosterse instrumenten en stemgeluiden samenvoegen met hedendaagse elektronische synthesizers in een context die zowel sci-fi als Aziatische mythologie omvat.

We zijn van plan bezoekers van ons Taopunk-universum een ​​aangename, zij het experimentele audio-ervaring te bieden door Aziatische culturele geluiden te combineren met de verhaallijn van de game.

Ad