Pokemon Home – Pokemon Legends: Arceus, Brilliant Diamond / Shining Pearl ondersteuning

Pokemon Home – Pokemon Legends: Arceus, Brilliant Diamond / Shining Pearl ondersteuning

The Pokemon Company heeft aangekondigd dat de enorme 2.0.0-update voor Pokemon Home binnenkort beschikbaar zal zijn. Het ondersteunt Pokemon Legends: Arceus, Pokemon Brilliant Diamond en Pokemon Shining Pearl eenmaal geladen.

Pokemon Home 2.0.0-update

Met de nieuwe update kunnen fans Pokémon storten en opnemen in deze en eerdere games. Dat houdt in dat je een Pikachu van Sword and Shield mag gebruiken in een ander spel, zoals Pokemon Legends: Arceus. “Het overbrengen van Pokemon naar een game waarin ze aanvankelijk niet werden gevangen, kan leiden tot specifieke wijzigingen in bekende bewegingen, het niveau en het soort Poké Ball waarin ze zijn vastgelegd”, aldus de regels.

De National Pokédex was tot nu toe de enige Pokédex in Pokémon HOME. Vanaf versie 2.0.0 wordt echter de Pokédex van elk spel meegeleverd. Na het installeren van Pokémon HOME versie 2.0.0, worden Pokémon in je Boxen opgenomen in de Pokédex van hun respectievelijke game. Wanneer de ver. 2.0.0-update is geladen, Pokémon die niet in een Box zitten, zoals diegene die zijn weggeruild, worden niet geregistreerd.

Door prestaties te behalen in de mobiele apparaateditie van Pokémon HOME, kun je extra stickers ontvangen om je profiel bij te werken. Om aan deze prestaties te kunnen voldoen, moet aan bepaalde vereisten worden voldaan. ​

Strange ballen

Omdat Pokémon Legends: Arceus zich afspeelt in het verre verleden van het Pokémon-universum, bestaan ​​Poké Balls uit eerdere games nog niet. Als gevolg hiervan verschijnen Pokémon die zijn gevangen in Pokémon Brilliant Diamond, Pokémon Shining Pearl, Pokémon Sword of Pokémon Shield in Strange Balls wanneer ze worden overgebracht naar Pokémon Legends: Arceus. Op dezelfde manier zullen Pokémon die zijn gevangen in Pokémon Legends: Arceus verschijnen in Strange Balls als ze worden overgebracht naar Pokémon Brilliant Diamond of Pokémon Shining Pearl. Ze verschijnen echter in gewone Poké Balls wanneer ze worden overgezet naar Pokémon Sword of Pokémon Shield.

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl zijn gekoppeld.

Mogelijk ziet u de toestand en andere gegevens van Pokémon die vanuit Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl naar Pokémon HOME zijn gedeponeerd.

Pokémon Legends Arceus is gekoppeld

Mogelijk ziet u de inspanningsniveaus en andere gegevens van Pokémon die vanuit Pokémon Legends: Arceus naar Pokémon HOME zijn gedeponeerd.

Het doel van Pokémon Legends: Arceus is om te helpen bij het samenstellen van de eerste Pokédex in de Hisui-regio. Als je de Pokédex in je Pokémon Legends: Arceus-opslaggegevens voltooit, zal de Nationale Pokédex in Pokémon HOME zijn Pokédex-informatie bijwerken. ​

Als een Pokédex-vermelding in Pokémon Legends: Arceus ontbreekt, kun je deze niet bekijken in Pokémon HOME.

Speciale Pokémon kunnen worden geclaimd.

Om de compatibiliteit van Pokémon Legends: Arceus, Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl met Pokémon HOME te vieren, krijg je een speciale Pokémon wanneer je elke game verbindt met Pokémon HOME.

Als je een Pokémon van Pokémon Brilliant Diamond of Pokémon Shining Pearl overzet naar de Nintendo Switch-editie van Pokémon HOME, krijg je Turtwig, Chimchar en Piplup met verborgen vaardigheden als mysteriegeschenken in de mobiele Pokémon HOME-app.</p >

Als je een Pokémon van Pokémon Legends: Arceus overzet naar de Nintendo Switch-versie van Pokémon HOME, krijg je Rowlet, Cyndaquil en Oshawott als Mystery Gifts op de mobiele apparaatversie van Pokémon HOME.

Ad