Pokemon Presents – Augustus 2021 – samenvatting

Pokemon Presents – Augustus 2021 – samenvatting

Tijdens de videopresentatie van Pokémon Presents werden nieuwe details onthuld voor Pokémon Brilliant Diamond, Pokémon Shining Pearl en Pokémon Legends: Arceus.

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl worden gelanceerd op 19 november 2021 en Pokémon Legends: Arceus wordt gelanceerd op 28 januari 2022.

Volledige Pokemon-cadeautjes, bekijk hieronder

video

Op naar het nieuws

Nieuwe details voor de eerste strategische teamgevecht Pokémon-game, Pokémon UNITE, werden ook gedeeld in de videopresentatie, naast details over speciale in-game-evenementen die plaatsvinden in Pokémon Masters EX en Pokémon GO.

De vernieuwing van het Pokémon Café Mix-spel in Pokémon Café ReMix, compleet met nieuwe gameplay-elementen, meer Pokémon en nieuwe aanpassingsopties, werd ook onthuld.

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pear

lMet de spellen Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl kunnen fans het originele verhaal en de spelkenmerken van Pokémon Diamond en Pokémon Pearl op een nieuwe manier ervaren. De originele games, die voor het eerst werden uitgebracht in 2006, zijn natuurgetrouw gereproduceerd en kleurrijk gerevitaliseerd voor Nintendo Switch.

video

Nieuwe details

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl brengen Trainers terug naar de Sinnoh-regio, waar ze Professor Rowan ontmoeten, strijden tegen Team Galactic en de Grand Underground verkennen. De populaire Pokémon Super Contests in de Sinnoh-regio keren terug als Super Contest Shows, en spelers kunnen socializen met andere Trainers van over de hele wereld in de Union Room. Trainers kunnen ook hun gameplay-ervaring personaliseren door Capsule Decoration te gebruiken.

Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl zullen in 2022 compatibel zijn met Pokémon HOME.

Een speciale editie Nintendo Switch Lite Dialga & Palkia Edition wordt uitgebracht op vrijdag 5 november 2021 om de lancering van deze titels te herdenken en zal een ontwerp op de achterkant hebben met een zilverkleurige Dialga en een goudkleurige Palkia.

Ga voor meer informatie over Pokémon Brilliant Diamond en Pokémon Shining Pearl naar www.Pokemon.com/DiamondPearl

Over Pokémon Legends: Arceus

Pokémon Legends: Arceus neemt Trainers mee op avontuur door de Sinnoh-regio uit het verleden, voordat het zelfs Sinnoh heette. Vele jaren geleden heette het land de Hisui-regio, en het was zeldzaam dat mensen en Pokémon in nauwe harmonie leefden.

video

Nieuwe gameplay-details en Pokémon onthuld

Als lid van het Galaxy Expedition Team zullen spelers Jubilife Village bezoeken, een bruisende nederzetting die dienst doet als uitvalsbasis. Nadat ze een opdracht of een verzoek hebben ontvangen, gaan Trainers vanuit het dorp op pad om een ​​van de verschillende gebieden van de Hisui-regio te bestuderen. Nadat ze hun enquêtewerk hebben voltooid, keren de trainers terug naar Jubilife Village om zich voor te bereiden op hun volgende taak.

Telkens wanneer trainers Jubilife Village verlaten om op excursie te gaan, is hun eerste stop een van de basiskampen die als buitenpost voor hun werk zullen dienen. Deze basiskampen zijn meer dan alleen startpunten – Trainers kunnen stoppen om uit te rusten tijdens een excursie, hun team van Pokémon hun gezondheid te laten herstellen, of de werkbank van een basiskamp gebruiken om items te maken. Naarmate Trainers vorderen om de Pokédex te voltooien en in rang stijgen als lid van het Galaxy Team ontmoeten ze interessante personages en ontmoeten ze unieke Pokémon die in de Hisui-regio leven.

Pre-orders voor Pokémon Legends: Arceus zijn vanaf woensdag 18 augustus 2021 beschikbaar in de Nintendo eShop. Als vroege-aankoopbonus kunnen trainers een in-game outfit krijgen op basis van Hisuian Growlithe. Voor meer informatie over Pokémon Legends: Arceus, bezoek alstublieft www.Pokemon.com/LegendsArceus 

Pokémon UNITE mobiele lancering

Pokémon UNITE kan op 22 september 2021 worden gedownload op mobiele apparaten. In deze titel, die vorige maand op het Nintendo Switch-systeem werd uitgebracht, nemen spelers het tegen elkaar op in vijf-tegen-vijf teamgevechten, waarin ze werk samen met teamgenoten om wilde Pokémon te verslaan – en om hun eigen Pokémon te verhogen en te evolueren – om het andere team te verslaan. In afwachting van de lancering van de mobiele versie is de preregistratie nu gestart in de App Store en Google Play Store.

Als het preregistratietotaal 2.500.000 bereikt, ontvangen spelers de Unite-licentie voor Pikachu. Als het totaal 5.000.000 bereikt, krijgen spelers ook een Special Holowear-Festival Style: Pikachu. Als en wanneer deze drempels worden bereikt, kunnen trainers de Pikachu Unite-licentie en Holowear claimen door in te loggen op de mobiele versie van Pokémon UNITE en het inloggebeurtenis te voltooien vóór 31 oktober 2021 om 07:59 uur PDT.

Pokémon UNITE-spelers kunnen nu ook inloggen op de Nintendo Switch-versie van de game om de Unite-licentie voor Zeraora als een speciaal cadeau te ontvangen. Als spelers hetzelfde account koppelen aan zowel de Nintendo Switch-versie als de mobiele versie, kunnen ze Zeraora ook in de mobiele versie gebruiken wanneer deze wordt gelanceerd.

Trainers kunnen ook uitkijken naar Mamoswine en Sylveon, die binnenkort verschijnen als de volgende speelbare Pokémon die zich bij de strijd zal voegen. Ga voor meer informatie over Pokémon UNITE naar www.Pokemon.com/Unite

Pokémon GO

Pokémon uit de regio Galar zal van 20 augustus tot 31 augustus 2021 te zien zijn in Pokémon GO. Wooloo, Skwovet en Falinks kunnen in het wild worden aangetroffen, terwijl Galarian Legendarische Pokémon Zacian zijn debuut maakt over vijf -star raids van 20 tot 26 augustus, gevolgd door Zamazenta van 26 augustus tot 1 september. Ga voor meer informatie over Pokémon GO naar https://pokemongolive .com/nl/

Pokémon Masters EX

Ter gelegenheid van het tweejarig jubileum van Pokémon Masters EX komen er een nieuw legendarisch evenement, Howling Shield of Eternity, en de kracht van Dynamaxing naar de game. Vanaf nu tot 22:59 uur PDT op 15 september 2021 kunnen spelers Gloria, Hop en Leon helpen bij het helpen van de legendarische Pokémon Eternatus, die samen met een mysterieuze meteoor op het eiland is aangekomen. Als je het evenement doorloopt, worden spelers beloond met het synchronisatiepaar Hop & Zamazenta, edelstenen en andere nuttige items.

Tijdens het evenement zullen Sygna Suit Leon & Eternatus ook hun debuut maken in de sync pair scout, zodat trainers ze aan hun team kunnen toevoegen. Trainers moeten ook letten op de terugkeer van N en andere sync-paren binnenkort als onderdeel van het tweejarige jubileumfeest. N zal een interessante nieuwe outfit dragen en worden gekoppeld aan een Pokémon die alle vijanden tegelijk kan schaden. Ga voor meer informatie over Pokémon Masters EX naar https://pokemonmasters-game.com/en-US

Pokémon Café ReMix

Pokémon Café Mix, het op aanraking gebaseerde puzzelspel voor Nintendo Switch en mobiele apparaten, krijgt dit najaar een opknapbeurt, samen met een nieuwe naam: Pokémon Café ReMix. Updates bevatten nieuwe puzzelelementen, meer Pokémon, nieuwe aankleedopties en meer manieren om personeel-Pokémon te kweken en te ontwikkelen. Pokémon kunnen nu de heerlijke maaltijden eten die voor hen zijn bereid, waardoor ze vriendelijker zijn en meer bereid om personeel-Pokémon te worden .

Nieuwe puzzelvaardigheden die het gemakkelijker maken om puzzels op te lossen, worden ook geïntroduceerd in Pokémon Café ReMix, evenals de mogelijkheid om megafoons te combineren om ze krachtiger te maken. Gouden eikels die in Pokémon Café Mix zijn verzameld, worden overgebracht naar Pokémon Café ReMix. Ga voor meer informatie over Pokémon Café ReMix naar https://cafemix .pokemon.com/en-us/