Risk of Rain Returns: Komt met update 1.0.4

Risk of Rain Returns: Komt met update 1.0.4

Samenvatting:

De update Risk of Rain Returns 1.0.4 is gearriveerd met een overvloed aan verbeteringen, waaronder bugfixes, multiplayer-verbeteringen en balansveranderingen. Dit artikel gaat dieper in op de details van deze spannende patch, met de nadruk op Providence Trials en richtmechanismen.


Risk of Rain Returns: update 1.0.4

De wereld van Risk of Rain Returns is zojuist nog spannender geworden met de release van update 1.0.4. Deze uitgebreide update brengt een hele reeks verbeteringen en aanpassingen met zich mee die uw game-ervaring ongetwijfeld zullen verbeteren. In dit artikel verkennen we de belangrijkste hoogtepunten van deze update, inclusief bugfixes, multiplayer-verbeteringen, balanswijzigingen en meer. Ga met ons mee en duik in de spannende wereld van Risk of Rain Returns.

De Risk of Rain Returns 1.0.4-update markeert een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van de game. Het introduceert een groot aantal veranderingen en verbeteringen die tot doel hebben een soepelere en aangenamere game-ervaring te bieden. Hier is een overzicht van wat u van deze update kunt verwachten:

De update verhelpt verschillende bugfixes, waardoor een stabielere en betrouwbaardere game-ervaring wordt gegarandeerd. Het meest opvallende is dat het de uiterst zeldzame gebeurtenis oplost waarbij Nematocyst Nozzle door vijanden valt, waardoor spelers die dit probleem tegenkwamen verlichting kregen.

Risk of Rain Returns is altijd een plezierige multiplayer-ervaring geweest, en deze update tilt het naar een hoger niveau. Het introduceert verbeteringen in client-gezaghebbende vijandelijke aanvallen, verbeterde feedback over client-aanvallen in online multiplayer en toegevoegde client-voorspellingen voor specifieke interacties, waardoor de netwerkoverhead wordt verminderd.

Balans is cruciaal in elk spel, en Risk of Rain Returns erkent dit. De 1.0.4-update past de drop-balans van items en uitrusting aan, waardoor een evenwichtigere gameplay-ervaring voor alle spelers wordt geboden. De bewegingssnelheid van de overlevenden is ook genormaliseerd, zodat langzamere overlevenden de rest kunnen bijhouden.

Providence Trials spelen een cruciale rol in Risk of Rain Returns, en deze update brengt daarin aanzienlijke veranderingen met zich mee. Van verbeterd gedrag van bepaalde vijandelijke projectielen tot aanpassingen aan de uitrusting van teleporters: deze veranderingen zullen je strategie in Providence Trials beïnvloeden.

Precisie is essentieel bij Risk of Rain Returns, en het richtmechanisme heeft in deze update aandacht gekregen. Spelers kunnen nu het automatisch richten van Huntress en het richtrichtkruis uitschakelen in de toegankelijkheidsinstellingen, waardoor een meer gepersonaliseerde game-ervaring mogelijk wordt.

Bugfixes en verbeteringen

1. Klant-gezaghebbende vijandelijke aanvallen

Een van de opvallende verbeteringen in deze update is de overgang naar client-gezaghebbende vijandelijke aanvallen. Deze verandering verbetert de responsiviteit van vijandelijke aanvallen in de online multiplayer, waardoor je acties een directe impact hebben op de uitkomst van gevechten.

2. Verbeterde feedback in online multiplayer

Risk of Rain Returns online spelen met vrienden is geweldig, en deze update probeert het nog beter te maken. De update biedt verbeterde feedback over clientaanvallen tijdens online multiplayer-sessies, waardoor het gemakkelijker wordt om met teamgenoten te coördineren en effectief op bedreigingen te reageren.

3. Klantvoorspelling voor specifieke interacties

Om de netwerkoverhead te verminderen en een soepelere online gameplay te garanderen, is aan bepaalde interacties clientvoorspelling toegevoegd. Deze verandering betekent dat je acties responsiever en gesynchroniseerder aanvoelen met de gamewereld, wat zorgt voor een leukere multiplayer-ervaring.

4. Clementie bij verbroken verbindingen met klanten

Niemand houdt van plotselinge verbroken verbindingen tijdens een intense multiplayersessie. Met update 1.0.4 is de soepelheid bij het verbreken van de verbinding met clients in de online multiplayer vergroot, waardoor verstoringen tot een minimum worden beperkt en spelers gemakkelijker opnieuw verbinding kunnen maken.

5. Verbeterd gedrag van projectielen

De update pakt het gedrag van verschillende vijandelijke projectielen aan. Met name de projectielen Lynx Archer, Lemurian Lancer en Bramble gedragen zich nu voorspelbaarder en consistenter online, waardoor het voor spelers gemakkelijker wordt om effectief te ontwijken en strategieën te bedenken.

6. Consistentie in briljante Behemoth-interacties

De Brilliant Behemoth is een krachtig item in Risk of Rain Returns, en deze update zorgt ervoor dat de interacties zowel online als offline consistent blijven. Door deze verandering kunnen spelers tijdens hun avonturen betrouwbaarder op de effecten vertrouwen.

7. Rottende monsterschade en stapeling

Het rottende monster richt nu 100% schade aan en stapelt correct. Deze oplossing zorgt ervoor dat spelers dit item optimaal kunnen gebruiken, wat bijdraagt ​​aan meer diverse en opwindende gameplay-ervaringen.

8. Evenwichtsitems/uitrusting daalt

De items en uitrustingen zijn aangepast om een ​​eerlijkere verdeling tijdens het spelen te garanderen. Deze balansverandering is bedoeld om alle spelers een gelijkwaardigere ervaring te bieden, ongeacht hun gekozen personage of speelstijl.

Multiplayerverbeteringen

Risk of Rain Returns staat altijd bekend om zijn opwindende multiplayer-gameplay, en de update 1.0.4 heeft tot doel het nog beter te maken. Dit zijn de belangrijkste verbeteringen voor de multiplayer:

1. Teleporterbazen en uitrustingsdalingen

Teleporter-bazen zijn cruciale ontmoetingen in Risk of Rain Returns, en deze update brengt veranderingen aan in hun uitrustingsdalingen. Ze mogen geen uitrusting meer laten vallen, waardoor deze ontmoetingen een nieuwe uitdaging en strategie krijgen.

2. Genormaliseerde bewegingssnelheid van overlevenden

De bewegingssnelheid van de overlevende is genormaliseerd, zodat alle personages in een consistenter tempo bewegen. Deze aanpassing verbetert de algehele balans van het spel, waardoor spelers zich kunnen concentreren op hun strategieën en samenwerking met teamgenoten.

3. Karakterspecifieke oplossingen

De 1.0.4-update verhelpt specifieke problemen met bepaalde karakters. De vaardigheid ‘Rookbom’ van de Bandiet wordt bijvoorbeeld niet langer geannuleerd als er een aanval werd uitgevoerd vlak voordat de vaardigheid werd geactiveerd. Deze oplossingen dragen bij aan een leukere en eerlijkere multiplayer-ervaring.

Balance Changes

Balans is een cruciaal aspect van elk spel, en Risk of Rain Returns is daarop geen uitzondering. De 1.0.4-update introduceert een reeks balansveranderingen om de gameplay te verbeteren:

1. Buffer voor Sniper’s “Steady Aim”

De buffering voor Sniper’s “Steady Aim” is uitgeschakeld om ‘misfires’ zonder kosten te voorkomen. Deze verandering zorgt ervoor dat spelers deze vaardigheid effectiever kunnen gebruiken zonder onverwachte onderbrekingen.

2. Vaardigheidsverbeteringen van piloten

Het Pilot-personage ontvangt verbeteringen in deze update, waardoor ze hun primaire vaardigheid kunnen annuleren voor andere vaardigheden. Deze verandering zorgt voor meer veelzijdigheid en vloeiendheid in de gameplay.

3. Nieuwe vaardigheden voor Heaven Cracker

Met Heaven Cracker kan de Mijnwerker nu warmte verkrijgen en de Zwerver schroot. Deze verbetering voegt diepte toe aan de vaardigheden van deze personages en opent nieuwe strategische mogelijkheden.

4. De “SLAGER”-vaardigheid van CHEF

De “BUTCHER”-vaardigheid van CHEF heeft nu een echt uniek pictogram, waardoor het voor spelers gemakkelijker wordt om deze verbeterde alternatieve primaire vaardigheid te identificeren en te gebruiken.

5. Acrid’s ‘giftige bel’-vaardigheid

De ‘Toxic Bubble’-vaardigheid van Acrid stapelt de schade nu op de juiste manier op met de schade van Caustic Sludge, waardoor de effectiviteit van deze vaardigheid in gevechten wordt vergroot.

6. Verbeteringen aan de Jager

Het Huntress-personage ziet verschillende verbeteringen, waaronder oplossingen voor pijlen die vijanden niet raken als ze tegelijkertijd tegen muren botsen en de mogelijkheid om ‘Strafe’ te annuleren in andere vaardigheden. Deze aanpassingen maken de gameplay van Huntress naadloos en leuker.

7. Nuttige vaardigheden en touwklimmen

Verschillende nutsvaardigheden kunnen nu worden omgezet in touwklimmen, waardoor de bewegingsmogelijkheden en platformactie worden verbeterd. De touwinteracties zijn ook gewijzigd, waardoor wordt voorkomen dat spelers van de touwen vallen als ze naar de top klimmen.

8. Optie voor snelle brandtoegankelijkheid

De toegankelijkheidsoptie “Rapid Fire” is enigszins gewijzigd om de functionaliteit te verbeteren, waardoor deze toegankelijker en gebruiksvriendelijker wordt voor spelers.

9. UI-schaaloptie en muisvergrendeling

Er zijn nieuwe opties geïntroduceerd, waaronder een UI Scale-optie voor menu’s en een muisvergrendelingsoptie voor verbeterde controle en aanpassing.

10. Toetsbindingen

Spelers kunnen nu ‘Omhoog’ en ‘Springen’ aan dezelfde invoer koppelen, wat meer flexibiliteit biedt bij het configureren van de besturing om aan individuele voorkeuren te voldoen.

11. Taalgerelateerde oplossingen

De update bevat verschillende taalgerelateerde oplossingen, waardoor spelers van alle taalvoorkeuren een soepelere ervaring krijgen.

12. Prestatieverbeteringen

De grootte van de texturen die door de game worden gebruikt, is verkleind, waardoor de prestaties op lagere machines mogelijk zijn verbeterd. Bovendien worden door de lage grafische kwaliteit nu de duurste shader-effecten uitgeschakeld, waardoor de prestaties op minder krachtige systemen verder worden verbeterd.

13. Aanpassingen aan niveauontwerp

Er zijn verschillende niveauontwerpaanpassingen doorgevoerd om de gameplay te verbeteren. Deze aanpassingen omvatten het compenseren van touwen van muren in Ancient Valley en het oplossen van botsingsfouten in verschillende fasen.

14. Monster- en vijandelijke veranderingen

De vijandelijke balans is verfijnd, met veranderingen zoals verminderde schade voor Swifts en verminderde gezondheid voor Archer Bugs. Bovendien omzeilen bepaalde vijandelijke aanvallen niet langer de onoverwinnelijkheid van spelers.

15. Technische oplossingen en verbeteringen

Er zijn verschillende technische problemen opgelost, waaronder crashes, audiogerelateerde problemen en problemen met invoerapparaten. Deze oplossingen dragen bij aan een soepelere algehele game-ervaring.

Visuele verbeteringen

Risk of Rain Returns heeft altijd een unieke en boeiende visuele stijl gehad, en de 1.0.4-update verbetert dit aspect van de game. Dit zijn de belangrijkste visuele verbeteringen:

1. Textuurgrootte verkleinen

In een poging om de prestaties op lagere machines te verbeteren, verkleint de update de grootte van de texturen die door de game worden gebruikt. Deze optimalisatie kan leiden tot een soepelere gameplay, zelfs op systemen met beperkte bronnen.

2. Lage optimalisatie van grafische kwaliteit

Lage grafische kwaliteitsinstellingen schakelen nu de meest resource-intensieve shader-effecten uit. Deze aanpassing is vooral gunstig voor spelers met minder krachtige hardware, omdat de prestaties hierdoor verder worden verbeterd.

3. Wijzigingen in touwinteractie

De touwinteracties zijn gewijzigd om te voorkomen dat spelers onbedoeld van de touwen vallen wanneer ze het hoogste punt bereiken. Deze aanpassing verbetert de platformactie en de verplaatsingen binnen de game.

4. Richeldetectie

Om de precisie bij het bewegen van spelers te verbeteren en bijna-ongevallen tijdens platformsegmenten te voorkomen, is richeldetectie toegevoegd. Deze verandering zorgt ervoor dat spelers met meer gemak en nauwkeurigheid door uitdagende omgevingen kunnen navigeren.

Uitdagingen en wijzigingen in proefversies

Risk of Rain Returns biedt een verscheidenheid aan uitdagingen en beproevingen om je vaardigheden te testen. De 1.0.4-update brengt verschillende wijzigingen aan deze elementen met zich mee:

1. Overbelasting van vijanden Bereikvermindering

Het overbelasten van vijanden vormt een enorme uitdaging en hun bereik is in deze update verkleind. Deze aanpassing biedt spelers een meer gebalanceerde en beheersbare ervaring wanneer ze tegenover deze krachtige vijanden staan.

2. Verduidelijking van vergrendelde proefversies

De update verhelpt een klein probleem waarbij het soms leek alsof vergrendelde proefversies konden worden geopend door erop te klikken. Deze duidelijkheid zorgt ervoor dat spelers gemakkelijk onderscheid kunnen maken tussen ontgrendelde en vergrendelde proeven.

3. Lynx Totem-interactie opgelost

In de Providence-proef “Castle of Memories” zijn spelers problemen tegengekomen met het killscreen-pictogram van de Lynx Totem. Dit probleem is verholpen en zorgt voor een soepelere en nauwkeurigere gameplay-ervaring.

4. Speler Hitstun-aanpassing

Een cruciale verandering is de aanpassing aan de spelerhits tijdens de Providence-proef “Castle of Memories”. Spelers zullen nu consistentere en eerlijkere interacties ervaren wanneer ze tegenover bepaalde vijanden staan.

5. Softlock-preventie

De update verhelpt een potentieel softlock-scenario in de Providence Trial “Castle of Memories” en zorgt ervoor dat spelers soepel vooruitgang kunnen boeken zonder onbedoelde problemen tegen te komen.

6. Mijnwerkerssaldo voor secundaire vaardigheden

De standaard secundaire vaardigheid van mijnwerker heeft balansaanpassingen ondergaan. Deze verandering zorgt ervoor dat de vaardigheid uitdagend maar eerlijk blijft, waardoor een leukere gameplay-ervaring ontstaat.

7. Aspectratio-afhankelijke vaardigheidsbeschrijvingen

Een probleem met de beeldverhouding met vaardigheidsbeschrijvingen is opgelost, waardoor de vaardigheidsinformatie voor alle spelers correct wordt weergegeven, ongeacht hun schermafmetingen.

8. Oplossing voor het maken van servers

Een crash die kon optreden bij het maken van een server is opgelost, waardoor een stabielere online multiplayer-ervaring wordt gegarandeerd.

Wijzigingen in Providence-proeven

Providence Trials zijn een integraal onderdeel van Risk of Rain Returns en bieden uitdagende scenario’s die spelers kunnen overwinnen. Update 1.0.4 introduceert verschillende wijzigingen in deze proefversies:

1. Scoreaanpassingen

De update pakt de mogelijkheid aan om scores te veranderen nadat een proefperiode al is afgelopen, zodat het scoresysteem correct functioneert.

2. Umbras en tijdstopeffecten

Umbras, krachtige vijanden in het ‘Judgment’-proces, zijn zo aangepast dat ze goed kunnen communiceren met tijdstopeffecten. Deze aanpassing zorgt voor een consistente gameplay-ervaring en voorkomt onbedoelde interacties.

3. Proef ‘De juiste ingrediënten’ van de chef

De ‘The Right Ingredients’-proef van Chef telt nu uitsluitend ‘Cook’-kills mee voor de score, wat een duidelijker doel en scoresysteem voor deze proef oplevert.

4. Han-D’s pogingen tot herbalancering

De tests van Han-D worden in deze update aanzienlijk aangepast. De proefversies ‘Hoofdsystemen offline’ en ‘Routineonderhoud’ zijn opnieuw aangepast om de wijzigingen beter weer te geven die zijn geïntroduceerd in het item Decaying Sample.

5. Huntress’s ‘Blades in the Wind’-proces

Huntress’s ‘Blades in the Wind’-proces zorgt voor een substantiële herbalancering. Deze aanpassingen zorgen voor een meer diverse en boeiende gameplay-schaling naarmate spelers verder komen in de proefperiode.

6. Proefopruiming voor ‘Emergency Ejection’ van de piloot

De ‘Emergency Ejection’-proef van de Pilot is opgeschoond om botsingsfouten aan te pakken en onhandig geplaatste score-items te verwijderen, waardoor een soepelere en eerlijkere proefervaring wordt gegarandeerd.

7. Eindvoorwaarde voor de ‘Ga van mijn gazon af’-ingenieur

De ‘Get Off My Lawn’-proefperiode van de Engineer eindigt nu wanneer spelers 5.000 punten behalen. Deze verandering vereenvoudigt het doel van de proef en biedt spelers een duidelijk doel waarnaar ze kunnen streven.

8. Proefaanpassing van de lader

De proefversie “Ruins of the Future” van Loader bevat verplaatste Hopoo Feathers, waardoor de uitdaging en dynamiek van deze proef worden vergroot.

9. De moeilijkheidsgraad van de mijnwerkerproef “Verzengend hart” wordt verhoogd

De moeilijkheidsgraad van Miner’s “Scorching Heart”-proef is verhoogd, inclusief passende respawns van de baas. Spelers zullen voor een grotere uitdaging staan ​​als ze deze proef aangaan. Deze wijzigingen in Providence Trials zijn bedoeld om spelers een evenwichtigere en boeiendere ervaring te bieden en verkenning en strategie aan te moedigen terwijl ze deze beproevingen aanpakken.

Veranderingen nastreven

Precisie bij het richten is essentieel in Risk of Rain Returns, en de 1.0.4-update brengt een aantal opmerkelijke veranderingen in het richtmechanisme:

1. De optie voor automatisch richten van Huntress

Spelers hebben nu de mogelijkheid om de functie voor automatisch richten van Huntress uit te schakelen via de toegankelijkheidsinstellingen. Deze verandering zorgt voor meer controle en expressie van vaardigheden als je als Huntress speelt.

2. Richtrichting-richtkruisschakelaar

Een andere toegankelijkheidsoptie die in deze update wordt geïntroduceerd, is de mogelijkheid om het richtkruis in of uit te schakelen. Met deze aanpassingsfunctie kunnen spelers hun richtervaring afstemmen op hun voorkeuren.

3. Draaien terwijl je de primaire vaardigheid gebruikt

Spelers kunnen nu hun personages draaien terwijl ze de primaire vaardigheid gebruiken als ze de vuurknop kort loslaten. Deze aanpassing verbetert de manoeuvreerbaarheid en het reactievermogen tijdens gevechten.

4. Verbetering van het afvuren van drones door spelers

Spelerdrones kunnen nu schieten terwijl ze achteruit rijden, waardoor hun gevechtseffectiviteit en bruikbaarheid toenemen.

Deze richtwijzigingen bieden spelers meer controle en flexibiliteit, waardoor een meer persoonlijke en plezierige spelervaring mogelijk wordt.

Toegankelijkheid en verbeteringen in de gebruikersinterface

De 1.0.4-update van Risk of Rain Returns brengt verschillende verbeteringen met betrekking tot de toegankelijkheid en gebruikersinterface:

1. Optie voor snelle brandtoegankelijkheid

De toegankelijkheidsoptie “Rapid Fire” is enigszins gewijzigd om de functionaliteit te verbeteren, waardoor deze toegankelijker en gebruiksvriendelijker wordt voor spelers die deze functie nodig hebben.

2. UI-schaaloptie voor menu’s

Spelers hebben nu de mogelijkheid om de UI-schaal voor menu’s aan te passen, zodat de interface comfortabel en leesbaar is voor alle spelers, ongeacht hun weergave-instellingen.

3. Muisvergrendelingsoptie

De toevoeging van een muisvergrendelingsoptie verbetert de controle en precisie tijdens het spelen, vooral voor spelers die liever een muis als invoerapparaat gebruiken.

4. Flexibiliteit van toetsbindingen

Er is een uitzondering gemaakt zodat ‘Omhoog’ en ‘Springen’ aan dezelfde invoer kunnen worden gekoppeld, waardoor er meer flexibiliteit ontstaat bij het aanpassen van toetsbindingen aan individuele voorkeuren.

Deze toegankelijkheids- en UI-verbeteringen zijn bedoeld om Risk of Rain Returns een meer inclusieve en gebruiksvriendelijke ervaring voor alle spelers te maken.

Taalgerelateerde oplossingen

In een diverse gaminggemeenschap is taalondersteuning cruciaal. De update 1.0.4 verhelpt verschillende taalgerelateerde problemen om een ​​naadloze ervaring te garanderen voor spelers die verschillende talen gebruiken:

1. Taalgerelateerde oplossingen

Er zijn verschillende taalgerelateerde oplossingen geïmplementeerd om de nauwkeurigheid en helderheid van in-game tekst en lokalisatie te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat spelers optimaal van het spel kunnen genieten in de taal van hun voorkeur.

Conclusie

De update Risk of Rain Returns 1.0.4 is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van de game en brengt een overvloed aan verbeteringen en aanpassingen met zich mee om je game-ervaring te verbeteren. Van bugfixes en multiplayer-verbeteringen tot balansveranderingen en toegankelijkheidsopties, deze update pakt verschillende aspecten van de game aan om een ​​soepeler en leuker avontuur te bieden.

Terwijl je met deze update in de wereld van Risk of Rain Returns duikt, kun je uitkijken naar een stabielere en evenwichtigere ervaring, of je nu alleen of met vrienden speelt. Omarm de uitdaging van Providence Trials, verfijn je richtvaardigheden en verken de verbeterde gebruikersinterface en toegankelijkheidsopties.

Met deze veranderingen blijft Risk of Rain Returns evolueren en biedt het een boeiende en dynamische gameplay-ervaring die ervoor zorgt dat je terug blijft komen voor meer avonturen.

Veelgestelde vragen
  • 1. Wat is het Risk of Rain Returns?
    • Risk of Rain Returns is een populaire, actievolle roguelike-game die bekend staat om zijn uitdagende gameplay en coöperatieve multiplayer-functies.
  • 2. Hoe krijg ik toegang tot update 1.0.4?
    • Om toegang te krijgen tot update 1.0.4, moet u ervoor zorgen dat uw game up-to-date is via het gamingplatform van uw voorkeur en dat de update beschikbaar moet zijn om te downloaden.
  • 3. Zijn deze wijzigingen van toepassing op zowel de singleplayer- als de multiplayer-modus?
    • Ja, de wijzigingen die in update 1.0.4 zijn geïntroduceerd, zijn van toepassing op zowel de singleplayer- als de multiplayer-modus, waardoor de algehele game-ervaring wordt verbeterd.
  • 4. Kan ik toetsbindingen in het spel aanpassen?
    • Ja, de update biedt flexibiliteit in de toetsbindingen, zodat u uw bedieningselementen kunt aanpassen aan uw voorkeuren.
  • 5. Hoe schakel ik de functie voor automatisch richten uit voor Huntress?
    • Je kunt de functie voor automatisch richten van Huntress uitschakelen in de toegankelijkheidsinstellingen van de game.
  • 6. Welke verbeteringen zijn er aangebracht in de multiplayer?
    • De update bevat verbeteringen zoals client-gezaghebbende vijandelijke aanvallen, verbeterde feedback over clientaanvallen en toegevoegde clientvoorspellingen om de netwerkoverhead te verminderen, waardoor een soepelere online multiplayer-ervaring wordt gegarandeerd.
  • 7. Zijn er nieuwe personages of items geïntroduceerd in deze update?
    • Deze update richt zich voornamelijk op bugfixes, balansveranderingen en gameplay-verbeteringen. Er zijn geen nieuwe personages of items geïntroduceerd in 1.0.4.
  • 8. Hoe kan ik problemen melden of feedback geven over de update?
    • De meeste game-ontwikkelaars hebben speciale forums of ondersteuningskanalen waar spelers problemen kunnen melden of feedback kunnen geven. Kijk op de officiële Risk of Rain Returns-website of -forum voor informatie over hoe u contact kunt opnemen met het ontwikkelingsteam.