Tactics Ogre: Reborn – Launch trailer

Tactics Ogre: Reborn – Launch trailer

Tactics Ogre: Reborn is nu beschikbaar op Nintendo Switch en om dat te vieren is er een nieuwe trailer gemaakt. Square Enix werpt een laatste blik op de bijgewerkte versie van zijn tactiek-RPG.

video
play-rounded-fill

Over Tactical Ogre: Reborn

Gebaseerd op de release van 2010, heeft de game bijgewerkte graphics en geluid, evenals een nieuw game-ontwerp, waardoor het een nieuwe Tactics Ogre is die trouw blijft aan zijn roots. Spelers die Tactics Ogre eerder hebben gespeeld, zullen merken dat dit spel zelfs beter is dan hun beste herinneringen, en degenen die het nog nooit eerder hebben gespeeld, zullen merken dat het anders is dan elk ander spel dat ze ooit hebben gespeeld. De game is terug en beter dan ooit, dus spelers kunnen dieper in de wereld en mysteries van Tactics Ogre duiken dan ooit tevoren.

Kenmerken van Tactical Ogre: Reborn:

  • Een tactisch rollenspel over de strijd om controle over de Valeriaan-eilanden.
  • De manier waarop het verhaal gaat en zelfs hoe het eindigt, hangt af van de keuzes die je maakt. Het spelsysteem biedt verschillende manieren om het spel te spelen en verschillende eindes. De hoofdpersoon van het verhaal is een jonge man genaamd Denam. De keuzes die hij maakt, zullen de levens van de mensen om hem heen beïnvloeden en de geschiedenis van Valeria veranderen.
  • Vecht in tactische veldslagen op slagvelden die driedimensionaal zijn. De AI is volledig vernieuwd, dus vijanden kunnen nu hun strategieën veranderen, afhankelijk van wat er aan de hand is. Dit zorgt voor een vechtsysteem dat je altijd aan het denken zet en nooit oud wordt.
  • In Tactics Ogre (2010) is het niveausysteem voor de hele klas gewijzigd in een niveausysteem per eenheid. Je kunt klassen, items, vaardigheden en magie op bijna oneindig veel manieren combineren.
  • Profiteer van veel veranderingen die het spel gemakkelijker maken om te spelen, zoals snellere gevechten, automatisch opslaan en een complete revisie van de besturing en gebruikersinterface.
  • De personages en achtergronden uit de originele Tactics Ogre (1995) zijn opnieuw gemaakt in high definition, terwijl de gedetailleerde pixelart die de game zijn unieke gevoel geeft, is behouden en verbeterd.
  • Alle muziek is opnieuw opgenomen met live optredens en alle tussenfilmpjes hebben Engelse en Japanse stemmen. De stemmen geven de personages van dit epische verhaal en hun wisselende politieke allianties en ingewikkelde redenen om te doen wat ze doen een nieuw leven.
  • Als je ver genoeg komt in het spel, kun je de World Tarot gebruiken, waarmee je terug in de tijd kunt gaan zonder de kracht van je krachten te verliezen. Dit is een erg handige functie in een game waarin je keuzes zo’n groot effect hebben op hoe het verhaal verloopt. Nu kun je ontdekken wat er zou zijn gebeurd als je een andere keuze had gemaakt.
  • Je kunt teruggaan in het verhaal, maar je kunt ook de Chariot Tarot gebruiken om terug te gaan naar een bepaald aantal zetten in de strijd. In een tactisch gevechtsspel waarin één fout het verschil kan maken tussen winnen en verliezen, hoef je je geen zorgen te maken dat je vast komt te zitten.
  • Geniet aan het einde van het spel van veel content, zoals het Palace of the Dead op level 100. Er is een wereld vol verhalen en mysteries.

Op de Nintendo Switch kun je Tactics Ogre: Reborn zowel in de winkel als online kopen.

Ad