We bekijken Astral Ascent versie 1.2-update

We bekijken Astral Ascent versie 1.2-update

Samenvatting:

De nieuwste versie 1.2-update van Astral Ascent brengt een overvloed aan spannende functies en verbeteringen aan de game-ervaring. Vanaf de introductie van PvP Arena in de lokale coƶpmodus tot de toevoeging van 20 nieuwe Hero Spells kunnen spelers verbeterde gameplay en nieuwe uitdagingen verwachten. Verder bevat de update offline functionaliteit voor de Telescope-functie, waardoor deze toegankelijk wordt voor spelers in verschillende regioā€™s. Met verbeteringen aan kleine functies, spellingbalans en bugfixes belooft Astral Ascent versie 1.2 een meeslepende en plezierige game-ervaring voor alle spelers.


Astral Ascent versie 1.2-update

Astral Ascent, het populaire fantasy-avonturenspel, heeft de langverwachte update versie 1.2 uitgebracht, boordevol spannende functies, verbeteringen en bugfixes. Laten we eens kijken naar de details van wat deze update te bieden heeft.

Belangrijkste kenmerken

1. PvP-modusintegratie

Een belangrijke stap is dat de ontwikkelaars een PvP (Player versus Player) Arena-modus hebben geĆÆntroduceerd, waarmee spelers spannende duels kunnen aangaan tijdens coƶp-runs. Spelers kunnen deze duels beginnen in Andromeda’s bar door interactie met het nieuwe Duelsaltaar. Deze toevoeging voegt een nieuwe laag spanning en concurrentievermogen toe aan de gameplay-ervaring.

2. Introductie van 20 nieuwe heldenspreuken

Een van de meest verwachte aspecten van de update is de toevoeging van twintig nieuwe heldenspreuken, waarbij elke held vijf nieuwe spreuken ontvangt. Deze spreuken brengen nieuwe strategieƫn en tactieken in het spel, verrijken de gameplay-ervaring en bieden spelers nieuwe mogelijkheden voor verkenning en experimenten.

3. Offline functionaliteit voor telescoop

Als reactie op feedback van spelers en om de toegankelijkheid voor iedereen te garanderen, functioneert de Telescope-functie nu offline. Door deze wijziging kunnen spelers in gebieden met connectiviteitsproblemen naadloos genieten van de Telescope-functie. Bovendien zorgt deze update ervoor dat de Telescope-functie nu beschikbaar is op consoleplatforms, waardoor de game-ervaring voor consolespelers wordt verbeterd.

Kleine functies

1. Uitbreiding van Cetus Cavern-categorieƫn

Cetus Cavern, een centrale locatie in het spel, beschikt nu over vier categorieƫn in plaats van drie. De vierde categorie zal altijd de willekeurige categorie zijn, bekend als Nebulous Choice. Deze uitbreiding voegt variatie en onvoorspelbaarheid toe aan de gameplay, waardoor spelers betrokken en uitgedaagd blijven.

2. Verbeterd gedrag van slijm en vonken

Om de gevechtsdynamiek te verbeteren, veranderen slijmen nu tijdens het stuiteren van richting naar de dichtstbijzijnde beschikbare vijand, op voorwaarde dat ze zicht hebben op hen. Bovendien stuiteren vonken nu meerdere keren, zelfs als er geen vijanden in de buurt zijn, waardoor ze formidabeler worden, vooral tegen bazen. Deze verbeteringen voegen diepte en strategie toe aan gevechten.

3. Verbeterde effectbeschrijvingen

Om de duidelijkheid en bruikbaarheid te vergroten, kunnen effectbeschrijvingen nu in verschillende kolommen worden gestapeld als er te veel elementen worden weergegeven tijdens het controleren van spreuken. Deze verbetering stroomlijnt de gameplay-ervaring en zorgt ervoor dat spelers toegang hebben tot cruciale informatie zonder de interface onoverzichtelijk te maken.

4. Verenverbetering in Pavo’s ruĆÆnes

Spelers die de ruĆÆnes van Pavo verkennen, zullen merken dat veren altijd van een hoger niveau zullen zijn nadat ze wereldwijd drie keer hun gezondheid hebben opgeofferd. Deze verbetering beloont strategische gameplay en stimuleert spelers om tactische beslissingen te nemen tijdens hun verkenning van Pavo’s ruĆÆnes.

Veranderingen in balans

1. Aanpassingen van spreukschade

Verschillende spreuken hebben balansaanpassingen ondergaan om een ā€‹ā€‹eerlijke en plezierige gameplay-ervaring te garanderen. Spreuken zoals AYLA’s Toxic Bomb en Fatal Dash, KIRAN’s Fiery Dragon Punch en Hadoken, en OCTAVE’s Miseria en Adustio hebben meer schade opgelopen, waardoor ze effectiever zijn in gevechten.

2. Verbetering van schaduwklonen

Als reactie op feedback van spelers zijn er drie sterren per Shadow Clone toegevoegd, waardoor hun capaciteiten en strategische betekenis in gevechten worden vergroot. Deze verbetering biedt spelers extra opties om hun gameplay-ervaring aan te passen en hun strategieƫn te optimaliseren.

3. Fire Shield- en Spark-verbeteringen

Om hun effectiviteit in gevechtsscenario’s te vergroten, stuiteren vonken nu nog een keer, terwijl Fire Shield een schadeboost krijgt. Deze aanpassingen geven spelers krachtigere aanvallende en verdedigende capaciteiten, waardoor ze beter in staat zijn om uitdagingen te overwinnen.

Bugfixes

1. Glitches in de verkenningsruimte

Spelers die problemen tegenkomen zoals vastlopen in de grond van verkenningskamers zullen blij zijn te weten dat deze problemen zijn verholpen, waardoor een soepelere verkenningservaring wordt gegarandeerd.

2. Calie’s Prismatic Beam Fix

De spreuk Calie’s Prismatic Beam slaagde er soms niet in vijanden correct te raken, vooral als de FPS van het spel daalde. Dit probleem is opgelost, waardoor consistente en betrouwbare prestaties van de spreuk in gevechtsontmoetingen worden gegarandeerd.

3. Correcties voor spreuken voor speler 2

Verschillende spreuken van speler 2 ondervonden problemen, zoals onjuiste spreukaanpassingen en spawnposities. Deze problemen zijn verholpen, zodat beide spelers kunnen genieten van een naadloze en evenwichtige gameplay-ervaring.

4. Diverse bugfixes

De update verhelpt ook verschillende andere bugfixes, waaronder problemen met betrekking tot spreukanimaties, prestaties en itemdroppings. Deze oplossingen dragen bij aan een stabielere en plezierigere gameplay-ervaring voor alle spelers.

Conclusie

De update naar versie 1.2 van Astral Ascent markeert een belangrijke mijlpaal in de evolutie van de game en introduceert een reeks nieuwe functies en verbeteringen. Van PvP Arena-gevechten tot de toevoeging van nieuwe spreuken en verbeteringen in de gameplay-mechanica: spelers kunnen dieper in de wereld van Astral Ascent duiken. Met bugfixes die verschillende problemen aanpakken, zorgt de update voor een soepelere en leukere game-ervaring voor alle spelers.

Veelgestelde vragen
  • 1. Wat zijn de belangrijkste functies die zijn geĆÆntroduceerd in Astral Ascent versie 1.2?
    • Versie 1.2 van Astral Ascent introduceert verschillende belangrijke functies, waaronder de PvP Arena-modus, de toevoeging van 20 nieuwe Hero Spells en offline functionaliteit voor de Telescope-functie.
  • 2. Hoe krijgen spelers toegang tot de PvP Arena in de lokale coƶpmodus?
    • Spelers kunnen PvP Arena-gevechten beginnen door interactie met het nieuwe Duel-altaar in de Andromeda-bar tijdens coƶp-runs.
  • 3. Kun je de betekenis uitleggen van de nieuwe Hero Spells die in de update zijn toegevoegd?
    • De nieuwe Hero Spells voegen diepte en variatie toe aan de gameplay-ervaring en bieden spelers nieuwe strategieĆ«n en tactieken om te verkennen en onder de knie te krijgen.
  • 4. Welke verbeteringen zijn er aangebracht aan de telescoopfunctie in Astral Ascent?
    • De Telescope-functie werkt nu offline en zorgt voor toegankelijkheid voor spelers in regio’s met connectiviteitsproblemen. Bovendien is het nu beschikbaar op consoleplatforms.
  • 5. Zijn er opmerkelijke bugfixes opgenomen in versie 1.2 van Astral Ascent?
    • Ja, versie 1.2 verhelpt verschillende bugfixes, waaronder problemen in verkenningskamers, problemen met het uitspreken van spreuken en diverse gameplay-bugs.