Apex Legends™


Apex Legends™

Verover met karakter in Apex Legends, een gratis Battle Royale-shooter waarin legendarische personages met krachtige vaardigheden samenwerken om roem en fortuin aan de rand van de Frontier.

Beheers een steeds groter wordende selectie van diverse legendes, diepgaande tactische squad-play en gedurfde nieuwe innovaties die de Battle Royale-ervaring naar een hoger niveau tillen – allemaal in een ruige wereld waar alles mogelijk is.

Welkom bij de volgende evolutie van Battle Royale.

Een selectie van legendarische karakters

– Beheers een groeiend aantal krachtige Legends, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid, sterke punten en vaardigheden die gemakkelijk op te pikken zijn, maar een uitdaging om echt onder de knie te krijgen

Bouw je team op

-Kies je legende en combineer hun unieke vaardigheden samen met andere spelers om de ultieme crew te vormen.

Strategische Battle Royale

-Gebruik je vaardigheden – en je verstand – om direct strategische beslissingen te nemen en de sterke punten van je team aan te passen om nieuwe uitdagingen aan te gaan naarmate de wedstrijd vordert.

Genre-evoluerende innovatie

-Beleef een gloednieuwe reeks innovatieve functies die het Battle Royale-genre naar een hoger niveau tillen, waaronder Respawn Beacons, Smart Comms, Intelligent Inventory en een geheel nieuwe manier om in actie te komen met Jumpmaster-implementatie.

Zoete, zoete buit

– Kom binnen en plunder met een groot aantal krachtige wapens, diverse hulpstukken en handig pantser om je te beschermen in de strijd. Verzamel na het gevecht een schat aan cosmetische opties om je personage en wapens te personaliseren en ontgrendel nieuwe manieren om te pronken tijdens de wedstrijd.

Release info - Apex Legends™


Release datum
2021-03-10 00:00:00

Uitgever
Electronic Arts

Demo beschikbaar

DLC beschikbaar

Max spelers
60

Advies leeftijd
16

NS Online support

Game code
HACPAV58A

Cloud Saves support

Voice Chat support

HD Rumble support

Talen
japanese, english, spanish, french, german, italian, portuguese, russian, korean, chinese

Genres
shooter

Nintendo Switch eShop prijzen - Apex Legends™

¥0.00
RUB 0.0
N/A
N/A
N/A
Laat me alle prijzen zien!
Bovenstaande prijzen worden wekelijks geupdate, de prijzen op de verschillende Nintendo eShops zijn altijd leidend, en aan onze weergave kunnen geen rechten worden ontleend.